Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το nice n easy Seaside επιστρέφει στην εμβληματική Astir Beach και επαναπροσδιορίζει την καλοκαιρινή all-day διασκέδαση!

Το μαργαριτάρι της Αθηναϊκής Ριβιέρας επιστρέφει!

15 Αυγούστου 2019 19:28
Το nice n easy Seaside επιστρέφει στην εμβληματική Astir Beach και επαναπροσδιορίζει την καλοκαιρινή all-day διασκέδαση!

Το μαργαριτάρι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το nice n easy Seaside, επιστρέφει για 2η χρονιά στη μαγευτική Astir Beach, προσκαλώντας Έλληνες και ξένους foodies σε ένα ακόμη απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι.

Από το πρωί…
Ανοιχτό καθημερινά από το πρωί, με ολοκληρωμένο brunch menu, έως αργά το βράδυ, το nice n easy Seaside υπόσχεται δυνατές καλοκαιρινές συγκινήσεις, σε ένα χώρο εκλεπτυσμένης αισθητικής, με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού κόλπου και τον επιβλητικό ναό του Απόλλωνα.

Η μεσογειακή κουζίνα, αναδεικνύεται μέσα από το εμπνευσμένο μενού με fusion επιρροές που έχει επιμεληθεί ο Head Chef Δημήτρης Φέτσης, αξιοποιώντας τις πιο αγνές, βιολογικές πρώτες ύλες που έχουν να προσφέρουν οι τοπικοί παραγωγοί, απόλυτα εναρμονισμένος με τη farm-to-table φιλοσοφία των nice n easy.

Βασισμένο στην organic sustainable κουζίνα, το menu περιλαμβάνει δημοφιλή πιάτα των nice n easy που ερμηνεύονται μέσα από μια φρέσκια ματιά, νέες γευστικές ιδέες και signature προτάσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ταρτάρ από μαγιάτικο με αυγοτάραχο, πίκλες λαχανικών, φύτρες αρακά και σκόνη μαύρου lime, ζεστή σαλάτα από ψητές ρίζες, παντζάρια, μαύρο χούμους, καπνιστό τυρί και vinaigrette από καρύδι-φραγκοστάφυλο, Black Angus rib-eye με καπνιστή πατάτα, miso βουτύρου, καπνιστή γραβιέρα αλλά και προτάσεις sushi που προετοιμάζονται a la minute από τους sushi chefs, αναδεικνύουν το nice n easy Seaside στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

Μεγάλη έκπληξη της φετινής πρότασης του nice n easy Seaside, είναι η συνεργασία με τον διεθνώς καταξιωμένο pastry chef, Νικόλα Στράγγα, ο οποίος υπογράφει και παρουσιάζει γνώριμες γλυκές απολαύσεις σε νέες, τολμηρές εκτελέσεις, σε ένα πολύχρωμο κολάζ γεύσεων και υφών, με την ισορροπία και τη δημιουργικότητα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Μέχρι το βράδυ…
Κι όταν ο ήλιος δύσει, η διασκέδαση συνεχίζεται, με το Astir Beach Bar, το νέο high end all-day bar του Astir Beach σε συνεργασία με το nice n easy Seaside, να μεταμορφώνει τον πιο must προορισμό της Αθήνας σε σημείο αναφοράς του φετινού καλοκαιριού, με δροσερά cocktails και διακόσμηση εμπνευσμένη από τη λιτή κομψότητα του τοπίου.

Συνδυάζοντας αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις στο design με το Greek chic στοιχείο, το νέο Astir Beach Bar, σχεδιασμένο από την ομάδα των ΑΚ & ΑSSOCIATE

ARCHITECTS, εγγυάται μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με την υπογραφή του nice n easy Seaside.

Βουτήξτε στη μοναδική εμπειρία του nice n easy Seaside στην εμβληματική Astir Beach, και αφεθείτε στη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Πληροφορίες:
Το nice n easy seaside είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 – 01:00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8901625, www.astir.gr/beach/nice-n-easy
*Παρέχονται υπηρεσίες τροφοδοσίας σε γιοτ καθώς και η δυνατότητα φιλοξενίας ειδικών εκδηλώσεων, όπως γάμοι.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share