Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

4 μαγαζιά στο Περιστέρι που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε!

Θα τα λατρέψετε!

10 Φεβρουαρίου 2022 08:16
4 μαγαζιά στο Περιστέρι που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε!

Merlin

Η μαγεία του clubbing στο Περιστέρι ακούει στο όνομα, Merlin. Στην καρδιά της πόλης το Merlin φέρνει στα Δυτικά την underground διασκέδαση..


Άλλωστε είναι το πρώτο καθαρά μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο του Περιστερίου και έχει προσελκύσει όλα τα βλέμματα. Από την εξωτερική όψη του μαγαζιού σου δίνεται η αίσθηση του μυστηρίου και σε αυτό συνηγορεί και το όνομά του, που προέρχεται από τον γνωστό μάγο.


Το Merlin λοιπόν υπόσχεται να σας προσφέρει μαγικές νύχτες με τη διασκέδαση σε πρώτο πλάνο.

Γιατί όποιος βρεθεί στο μαγαζί ζει τη μαγεία της after διασκέδασης δυνατά!

Ανοιχτό :Παρασκευή –Σάββατο –Κυριακή απόγευμα.

Αισχύλου 25, Περιστέρι

https://www.facebook.com/merlinMagic/

Whatever

Στην καρδιά του Περιστερίου και συγκεκριμένα στην Αιμιλίου Βεάκη 43, Το Whatever, είναι ένα all day spot, που μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ακόμα και του πιο “δύσκολου” καταναλωτή.


Τo WHATEVER άρχισε να λειτουργεί το 2013. Πρόκειται για ένα στέκι, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει κάτι πιο πρακτικό από τη θεωρία του “we serve the city we love” .

Την πετυχημένη συνταγή υπογράφουν τρεις αλληλο-συμπληρούμενοι συνέταιροι ..που η συνταγή τους μάλλον είναι νόστιμη…,,αφού ένα ολοκληρωμένο all day bar που μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε σχήμα- παρέες, ζευγάρια, νέους γονείς με καροτσάκια-, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μέχρι αργά τη νύχτα με μεγάλη ποικιλία στο μενού από pancakes cocktails pizza & burgers.


Στον καφέ, το κατάστημα παίρνει άριστα, έχοντας επιλέξει ένα μεγάλο brand name, που το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς έχει αποδεχθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της καφέ - εστίασης.

Δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί! Το προσωπικό, που παράγει τα εκάστοτε ροφήματα, είναι άρτια εκπαιδευμένο και με τεράστιο μεράκι παρασκευάζει κάθε μας επιθυμία!


Αιμιλίου Βεάκη 43,Περιστέρι

https://www.facebook.com/pages/category/Cafe/WHATEVER-737738186240552/

TRICK OR TREAT

Στο «TRICK OR TREAT» στο περιστέρι Δελφών 8 γονείς και παιδιά κάνουν ουρά για να μπουν σε ένα παραμυθένιο κόσμο.

Αν αγαπάτε τα παραμύθια και τα γλυκά, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε μια γλυκιά παραμυθούπολη , το trick or treat, που συνδυάζει και τα δύο με μοναδικό τρόπο.


Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αχνιστό καφέ ή τσάι με βότανα brunch,μαγευτικά κοκτέιλ- θα βρείτε τεράστια ποικιλία στον κατάλογο!

Κατά καιρούς ανάλογα με την εποχή, το trick or treat , δημιουργεί θεματικές μέρες, όπου όλες οι λιχουδιές του είναι εμπνευσμένες από συγκεκριμένες γιορτές ή παραμύθια πρόσωπα και αναμνήσεις.

Δελφών 8, Περιστέρι

https://www.facebook.com/pages/category/Dessert-Shop/Trick_Or_Treat-178224196343461/

Dandelion

Το όνομα τους είναι dandelion αποκαλείται έτσι δηλαδή κλέφτης διότι μπαίνει στα σπίτια μας απρόσκλητο με τον αέρα .. Φυτεύεται σε κήπους για να ελκύσει τις μικρές Νεράιδες..

Η παράδοση επίσης λέει, ότι το Φθινόπωρο που οι σπόροι του φυτού σκάνε και πετάνε εδώ κι εκεί (οι λεγόμενοι «κλέφτες»), αν πιάσεις έναν «κλέφτη» και μετά τον αφήσεις, θα σου εκπληρωθεί μια ευχή.

Εδώ γίνονται όλα πραγματικότητα ... μόλις ένα μήνα ανοιχτό το allaybar από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ θα σου δώσει γεύσεις σε μοναδικά πιάτα ,ιδιαίτερο καφέ,κοκτέιλ & pancakes ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ...

Αιμιλίου Βεάκη 43, Περιστέρι

https://www.facebook.com/pages/category/Bar/Dandelion-Dream-2189374934679152/

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share