Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Αυτό είναι το νέο στέκι μου και δεν φαντάζεσαι που βρίσκεται!

15 Αυγούστου 2019 19:36
Αυτό είναι το νέο στέκι μου και δεν φαντάζεσαι που βρίσκεται!

Φέτος στις γιορτές έχω αποφασίσει να το ρίξω έξω, να απαντήσω θετικά σε όσο περισσότερες προσκλήσεις μπορώ, να συναντηθώ με φίλους (έστω και μετά τη δουλειά) και να ζήσω ρομαντικές στιγμές με στυλ!

Γιατί τώρα έχω βρει το στέκι μου. Ποιό είναι αυτό; Το νέο JuJu Bar & Restaurant στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην καρδιά της Αθήνας που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή χάρη στην αρχιτεκτονική, την art deco διακόσμηση, τα πρωτότυπα cocktails και την κουζίνα του.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα ένιωσα σαν κάτι να μου θυμίζει το σκηνικό και όταν μου είπαν πως η διασκόσμηση είναι εμπνευσμένη από την ταινία “8 ½” του Federico Fellini, έκανα αμέσως τη σύνδεση... Το βλέμμα μου τράβηξε αμέσως η εντυπωσιακή ψηφιακή οθόνη που αγκαλιάζει το ατμοσφαιρικό ξύλινο bar ενώ γενικά το πάτωμα από μαύρο μάρμαρο, η επένδυση από σκούρο ξύλο και τα art deco έπιπλα με το επιβλητικό design δίνουν μια κινηματογραφική διάσταση στον χώρο.

Η όλη αίσθηση θυμίζει ταινία με εμένα πρωταγωνιστή... και αυτό είναι κάτι που σπάνια μπορεί να σου δώσει ένα μπαρ ή ένα εστιατόριο. Και μιλώντας για εστιατόριο πρέπει να αναφερθώ στα πιάτα του JuJu, τα οποία αν και βασισμένα σε κλασικές γεύσεις έχουν σύγχρονες πινελιές που ξαφνιάζουν ευχάριστα τον ουρανίσκο.

Κι εννοείται πως όλα τα συνοδεύω με επιλογές από την πλούσια κάβα κρασιών από τον ελληνικό & διεθνή αμπελώνα – ήδη έχω δοκιμάσει το μεθυστικό “Guido”, με τα απίθανα αρώματα και συστατικά αλλά και το εξωτικό “Carla”, που με ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή.

Το Juju Bar & Restaurant στο Divani Caravel, είναι ανοιχτό από τις 18:30μμ έως τις 01:00πμ, στο JuJu Bar & Restaurant, ενώ τον χώρο ντύνει με τη μουσική του καθημερινά DJ , δημιουργώντας μια ακόμα πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Μπες κι εσύ να το δεις στο Instagram: #jujuathens #jujubarrestaurant #divanicaravel

Facebook: www.facebook.com/jujubarrestaurant/

TAGS
 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share