Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θα εκπλαγείτε: Η επίσκεψη σε αυτό το μαγαζί θα μεταφραστεί σε... εμπειρία από πολλές απόψεις!

13 Φεβρουαρίου 2020 07:31
Θα εκπλαγείτε: Η επίσκεψη σε αυτό το μαγαζί θα μεταφραστεί σε... εμπειρία από πολλές απόψεις!

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων, στο κέντρο της Αθήνας σε ένα νεοκλασικό κτήριο τριών ορόφων επί του πεζόδρομου της Απ. Παύλου στο Θησείο, σε τετ α τετ με την Ακρόπολη.

Φέτος το συναντήσαμε άκρως ανανεωμένο όσο αφορά στο design. Στο Chocolat Royal, θα βρεθείτε από το πρωί για το κορυφαίο jacobs Selezione καφέ όπως και για τις εξαιρετικές επιλογές του brunch menu (καθημερινά 09:00-18:00).

Αργότερα και μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε κάποιο cocktail, ποτό ή μπίρα από την πλούσια κάρτα ποτών που διαθέτει. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο 2ο όροφο και το roof garden του Chocolat Royal, το C - Restaurant που παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα ανανεωμένη κάρτα lunch και dinner δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, ενώ διθυραμβικά είναι τα σχόλια της για τα γλυκά του μενού.

Από την άλλη, στο ισόγειο λειτουργεί το ανανεωμένο και εξειδικευμένο wine bar, "Wine station" υπό την καθοδήγηση ενός από τους καλύτερους οινολόγους, του Δημήτρη Σπυρόπουλου και παρουσιάζει μια υποδειγματική λίστα 150 ετικετών ελληνικού αμπελώνα, που 40 από τις οποίες διατίθενται και σε ένα ποτήρι!

Highlight: Στο Chocolat Royal πραγματοποιούνται οινογευσίες παρουσιάζοντας κάθε φορά παραγωγούς αλλά και τον οινοπολιτισμό συνδυαστικά με προτάσεις ιδιαίτερων γεύσεων.

Best Seller: Το cheesecake. Δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερο!

Must taste: Το αρνί κότσι αργοψημένο στο φούρνο, που συνοδεύεται με φρέσκα νιόκι πατάτας, το rib eye steak στη σχάρα με σάλτσα πιπεριού,σπαράγγια και πατάτες baby και το λιγκουίνι με πέστο φυστικιού Αιγίνης και κλωστές παντζαριού. (Καθημερινά 09:00-02:30)

Απόστολου Παύλου 27,Θησείο

Τ. 2103469077

https://www.facebook.com/chocolatroyalthisio/

https://chocolatroyal.gr/el/

Πηγή: Βest In Town Athens

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share