Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οι επτά καλύτερες ταράτσες της Αθήνας για να πιείτε δροσιστικό κοκτέιλ τώρα που καλοκαιριάζει (photos)

30 Απριλίου 2017 12:54
Οι επτά καλύτερες ταράτσες της Αθήνας για να πιείτε δροσιστικό κοκτέιλ τώρα που καλοκαιριάζει (photos)

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και το καλοκαίρι δεν αργεί. Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι με τη ζέστη και την καθημερινότητα, είναι ένα κρύο καφεδάκι ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ σε ένα μαγαζί με… πιάτο την Αθήνα.

Την μερίδα του λέοντος την έχει το κέντρο της Αθήνας και τα μαγαζιά με θέα την μαγευτική Ακρόπολη, αλλά υπάρχουν και άλλες ταράτσες σε άλλες συνοικίες της πόλης με εξίσου σαγηνευτική θέα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε 7 από αυτά.

Hipster Rooftop
Τριπτολέμου & Βουτάδων 48, Γκάζι, τηλ.: 693 2528194

Μόλις λίγα μέτρα από το μετρό του Κεραμεικού θα βρείτε ένα μαγαζί με απίστευτη θέα και ιδιαίτερη διακόσμηση. Ο λόγος φυσικά για το Hipster Rooftop που δίνει άλλη νότα στα καλοκαίρια μας. Η ομάδα του μαγαζιού έχει ετοιμάσει ωραία πράγματα για το καλοκαίρι του 2017 και το σίγουρο είναι ότι το Hipster θα μονοπωλήσει και φέτος το ενδιαφέρον. Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε σύγκριση με τα ωραία κοκτέιλ συνθέτουν έναν επιτυχημένο συνδυασμό.

Mostrou Athens
Μνησικλέους 22, Πλάκα τηλ.: 210 3225558

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποκαλύπτουμε τι έκαναν οι γυναίκες και τρέλαναν τον Χρανιώτη. Τι θα δούμε σήμερα στο παιχνίδι...

Ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας, επέστρεψε στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης. Ο λόγος για το Mostrou που είχε φιλοξενήσει στ παρελθόν τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον Φρανκ Σινάτρα και άλλες μεγάλες προσωπικότητες της εποχής. Πλέον άνοιξε ξανά τις πύλες του ανανεωμένο και σε προσκαλεί στην εκπληκτική ταράτσα του με την ακόμα πιο μαγευτική θέα της Ακρόπολης. Ένας πρωινός καφές ή ένα βραδινό κοκτέιλ θα σε κάνουν μόνιμο θαμώνα του Mostrou.

Χοροστάσιον Taratsa Βar
Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, τηλ.: 210 3314330

Η όμορφη ταράτσα του Χοροστασίου, λίγο πιο κάτω από την πιάτσα της πλατείας Καρύτση, μας περιμένει κάθε καλοκαίρι για εναλλακτικές βραδιές με δροσιστικά κοκτέιλ, καλή ροκ μουσική και θεά στο Λυκαβηττό. Ο χώρος θυμίζει beach bar με τις καλαμιές, τις ψάθινες ομπρέλες και τους μεγάλους πάγκους του.

Bios
Πειραιώς 84, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3425335

Ο διάσημος πολυχώρος της Αθήνας διαθέτει μία από τις ωραιότερες ταράτσες της πόλης. Με industrial αισθητική, σεζλόνγκ, βαρέλια για σκαμπό, μεγάλους πάγκους για μεγάλες παρέες, silent mοvies προβολές και θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και το φεγγάρι, είναι μια όαση στη ζωή της πόλης το καλοκαίρι. Χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα «παποτό» (παγωμένο ποτό σε ξυλάκι).

Santa Botella
Πανόρμου 115, Αμπελόκηποι, τηλ.: 210 6981032

Σε αυτή τη θρυλική ταράτσα της Πανόρμου δίνουμε ρανταβού με τον αττικό ουρανό και το δροσερό αεράκι για φρέσκο καφέ, finger food και εξαιρετικά κοκτέιλ. Από τις 6 το απόγευμα η κεφάτη μουσική, οι DJs και τα ενδιαφέροντα live παίρνουν τον πρώτο ρόλο.

White Noise
Ευμολπιδών 20, Γκάζι, τηλ.: 690 777 8889

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά για να διατηρεί το κορμί της αλλά και το ποιος άντρας την ιντριγκάρει!

Είναι η πιο ροκ ταράτσα του κέντρου, και ανοίγει από Τετάρτη μέχρι Κυριακή για να σερβίρει παγωμένη μπύρα, ποτά και ωραίες μουσικές που ηχούν άψογα στα αυτιά κάθε θαμώνα που εκτιμά την καλή, ροκ μουσική. Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys, Black Keys, Clutch, The Last Shadow Puppets, Men At Work, Alice In Chains, Rory Gallagher και ένα σωρό ακόμα μπάντες γεμίζουν με τους ήχους τους αρμονικά τα βράδια μας. Η μπύρα ξεκινά από 3€, το ποτό από 6€.

Couleur Locale
Νορμανού 3, Μοναστηράκι, τηλ.: 216 7004917

Καλά κρυμμένο μέσα στο μικρό στενάκι της Νορμανού, το Couleur Locale προσφέρει από το καλοκαίρι του 2014 απολαυστική θέα στην Ακρόπολη και στις στέγες της ιστορικής γειτονιάς από τη μεγάλη και περιποιημένη ταράτσα του. Με πολλά φυτά, ζεν διάθεση, και ωραίες jazz, soul, funky, rock ‘n’ roll μουσικές εναλλασσόμενων DJs, αποτελεί must επιλογή τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές για ποτό και τσιμπολόγημα.

Πηγή: exodos24.com

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share