Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα είμαστε όλοι αυτό το Σάββατο, 18/3; Αυτό το υπέροχο event δεν χάνεται!

14 Μαρτίου 2017
Πού θα είμαστε όλοι αυτό το Σάββατο, 18/3; Αυτό το υπέροχο event δεν χάνεται!

Πάντα μας εντυπωσιάζει και μας χαροποιεί να ανακαλύπτουμε καινούργιες προτάσεις και μάλιστα πολλά υποσχόμενες όπως αυτή του Mikaello, στην Πανδώρας κάθετα στην κεντρικότατη Αγγέλου Μεταξά, στη Γλυφάδα.

Νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και πολύ όρεξη δημιούργησαν έναν φιλόξενο και μοντέρνο χώρο -τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός- με full open kitchen και συστήνουν το unique concept τους. Πίτσες και burgers -κυρίως- σε παραλλαγές από συνταγές από όλο το κόσμο σε ένα fusion of cultures συνδυασμό και μια κάρτα του βραβευμένου Γάλλου chef που αποκλείεται να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Από την άλλη, η ίδια δυναμική και στο μπαρ που εκτός φυσικά των κλασικών επιλογών προτείνει μια signature cocktail list, ιδανική για να συνδυαστεί και με όλες τις επιλογές του μενού. Αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε εμείς, δεν είναι απλά ότι έλειπε μια τέτοια πρόταση από τη Γλυφάδα, αλλά ότι έλειπε γενικά από την πόλη!

Αυτό το Σάββατο, ένα υπέροχο συμβάν που δεν χάνεται θα λάβει χώρα στο Mikaello, με δύο υπέροχους μουσικούς να δίνουν τη δική τους παράσταση.

Να είστε όλοι εκεί!

Info

Καθημερινά, 12:00 - 00:00
Πανδώρας 14, Γλυφάδα, τηλ. 210 8946668

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share