Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Mια δωδεκάμετρη μπάρα, μια ενημερωμένη κάβα και επιρροές από την Ποτοαπαγόρευση: Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar της Αθήνας!

10 Δεκεμβρίου 2018 07:25
Mια δωδεκάμετρη μπάρα, μια ενημερωμένη κάβα και επιρροές από την Ποτοαπαγόρευση: Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar της Αθήνας!

Η επιλογή του ονόµατος κάθε άλλο παρά τη... γνωστή λαϊκή προκατάληψη έφερε σε αυτό το ατµοσφαιρικό street bar! Σε λίγο καιρό ο Μαύρος Γάτος συµπληρώνει 6 χρόνια ζωής και ισάριθµα επιτυχίας, διατηρώντας αναλλοίωτο το ύφος και το χαρακτήρα του,... σε µια από τις πιο ιστορικές και ζωντανές περιοχές του κέντρου.

Αν και είναι ανοιχτά από το πρωί για ποιοτικό καφέ, το δυνατό του χαρτί είναι η βραδινή διασκέδαση, ακόµα και τις «δύσκολες» καθηµερινές. Με ξεκάθαρες τις αµερικάνικες επιρροές, τόσο στο χώρο όσο και στη µουσική, έχει αποκτήσει πιστό κοινό και αποτελεί σταθερό meeting point.

Με ιδιαίτερες µουσικές, κυρίως... παλιάς κοπής, επιλογές ψαγµένων Djs από κλασικό ροκ, blues, jazz, '80s και '90s, ενηµερωµένη κάβα µε πολύ τίµια ποτά αλλά και cocktails, σε ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον, µε µεγάλες τζαµαρίες ολόγυρα και µια τεράστια φωτεινή φωτογραφία του Σικάγο, δεν είναι τυχαίο ότι εντυπωσιάζει!

Το επίσης επιβλητικό, 12 µέτρων µπαρ από µαόνι, µε τον τεράστιο καθρέφτη στο φόντο, κάτω από κρεµαστά φωτιστικά, που θυµίζει εποχή της ποτοαπαγόρευσης, µας προδιαθέτει να... ξενυχτήσουµε! Highlight: Τα υπέροχα θεµατικά µουσικά events, µε προγραµµατισµένα αυτά κάθε Τετάρτη.


Ιnfo

Mαύρος Γάτος

Καθηµερινά, 10:00-όσο πάει.

ΚΩΛΕΤΤΗ 40-42, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, Τ. 210 3800518

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share