Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δυο bar της Αθήνας στα 50 καλύτερα του πλανήτη: Στην 9η θέση το Clumsies, στο νούμερο 40 το Baba Au Rum!

3 Φεβρουαρίου 2017
Δυο bar της Αθήνας στα 50 καλύτερα του πλανήτη: Στην 9η θέση το Clumsies, στο νούμερο 40 το Baba Au Rum!

Το Clumsies, το αγαπημένος bar της οδού Πραξιτέλους κατέκτησε την 9η θέση στη λίστα των 50 καλύτερων του κόσμου! Στην ίδια λίστα και στη θέση 40 υπάρχει και το Baba Au Rum! Στην 1η πρώτη θέση βρέθηκε το Dead Rabbit της Νέας Υόρκης.

Dead Rabbit

The Clumsies

To όμορφο νεοκλασικό που έχει διαμορφωθεί έξοχα στον αριθμό 30 της Πραξιτέλους λοιπόν σε υποδέχεται από νωρίς το πρωί για πρωινό και για καφέ, αργότερα για κάποιο ελαφρύ πιάτο και μόλις τα φώτα χαμηλώσουν για το ποτό ή το cocktail σου, από μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα λίστα. Tip: Αν θέλεις πιο «παρεϊστικες» στιγμές να ξέρεις πως ο πάνω χώρος (με το μπιλιάρδο και την βιβλιοθήκη) διατίθεται για ομάδες από 2 έως 10 άτομα, όπου μπορείς να απολαύσεις premium αποστάγματα «σαν στο σπίτι σου»

Baba au Rum

Ψαγμένες μουσικές και πολύ εξυπηρετικό bar-tendering με πρωτότυπες ιδέες. O Θάνος Προυνάρους έχει διαμορφώσει έναν υπέροχο χώρο με μια ακόμη πιο υπέροχη λίστα cocktail, με "αποστάγματα" και εμπειρίες από τα ταξίδια του.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γεύσεις από Κολομβία, Μεξικό και Βενεζουέλα μέχρι φαγητό της γιαγιάς: 10 νέα και παλιά εστιατόρια της Αθήνας που αξίζει να πας αυτή τη στιγμή!

Στα καλύτερα του Χαλανδρίου: 10+1 υπέροχα στέκια για ποτό, καφέ και φαγητό που πρέπει να επισκεφθείς!

Από τη Σικελία μέχρι το Μιλάνο και από εκεί στην Αθήνα: Tα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της πόλης για μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό της Αθήνας: Ο μικρός πεζόδρομος μια ανάσα από το Σύνταγμα, με τα μαγαζάκια- θησαυρούς!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share