Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα καλύτερα bar της Ασίας δίνουν ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας! Τι θαυμάσιο θα συμβεί τον Νοέμβριο;

26 Αυγούστου 2016
Τα καλύτερα bar της Ασίας δίνουν ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας! Τι θαυμάσιο θα συμβεί τον Νοέμβριο;

Φαίνεται πως το πιο hot bar της Αθήνας και ένα από τα καλύτερα του πλανήτη, το The Clumsies, δεν επαναπαύεται ποτέ και συνεχώς μας εκπλήσσει με φρέσκιες ιδέες και πρωτότυπα project. Αυτή τη φορά λοιπόν, στις αρχές του επόμενου Νοέμβρη, το αγαπημένο στέκι της Πραξιτέλους θα φιλοξενήσει μερικά από τα καλύτερα cocktail bar της Ασίας, σε ένα concept που θα θυμίζει αρκετά κάτι από την μυστηριώδη ήπειρο!

Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς...

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλοκαίρι στην Αθήνα σε... πεζόδρομους και σκαλάκια: Αγαπημένα στέκια στο κέντρο που βγάζουν τραπεζάκια έξω!

10+1 ταινίες για τον Αύγουστο στους κινηματογράφους: Το AthensMagazine.gr ξεχώρισε τις καλύτερες και στις προτείνει! (TRAILERS)

Αύγουστος 2016 στην Αθήνα: 35 μοναδικές προτάσεις για να περάσεις καλύτερα κι από το... νησί!

Τα πιο... φρέσκα νόστιμα νέα της Αθήνας: 5 ολοκαίνουρια εστιατόρια στην πόλη, που πρέπει να πας να φας αυτή τη στιγμή!

Μεταξουργείο - Κεραμεικός: Σου βρήκαμε 8 καταπληκτικούς λόγους για να ανακαλύψεις ξανά τις πιο εναλλακτικές γειτονιές της Αθήνας!

Γνώριζες που βρίσκεται η... Chinatown της Αθήνας;;; Το AthensMagazine.gr σε ξεναγεί στην εξωτικά νόστιμη πλευρά της πόλης!

Tα υπέροχα boutique hotels της Αθήνας! Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει τη νέα τάση στη διαμονή και τα "στολίδια" στην καρδιά της πόλης!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share