Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar της Αθήνας: Το AthensMagazine.gr σας οδηγεί εκεί όπου τα cocktails γίνονται πραγματική... επιστήμη!

Μαγεία!

28 Φεβρουαρίου 2020 08:09
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα bar της Αθήνας: Το AthensMagazine.gr σας οδηγεί εκεί όπου τα cocktails γίνονται πραγματική... επιστήμη!

To ΜοMix δεν είναι µοριακό µπαρ απλώς γιατί άνοιξε πρώτο, είναι γιατί τρία χρόνια µετά εξακολουθεί να διατηρεί αναλλοίωτη αυτή την ιδιότητα!

Η εισαγωγή της µοριακής γαστρονοµίας στο bartending είναι γεγονός εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Περιέργεια, καινοτοµία, πρόκληση; Το σίγουρο είναι ότι η επιτυχία ήρθε, παρέµεινε και το MoMix είναι από µόνο του προορισµός! Το unique concept του έκανε την εµφάνισή του στο κέντρο της πόλης, σε εξαιρετικό location, στον Κεραµεικό, το 2012, ως συνέπεια µιας... τρελής έµπνευσης και ιδέας δύο φίλων, του Θοδωρή Κουτσόβουλου και του Άρη Χατζηαντωνίου, συνδυάζοντας ιδανικά το know how που έχουν του χώρου, και κατέληξε σε ένα success story παγκόσµιας καινοτοµίας που συνεχώς εξελίσσεται!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι βασικό κοµµάτι της φιλοσοφίας του συνοψίζεται στη φράση «Live the MoMix experience as a local!», δίνοντας στον επισκέπτη την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα εναλλακτικό µπαρ που του προσφέρει τη δυνατότητα να βιώσει τη νυχτερινή Αθήνα σαν ντόπιος, ενώ η επιτυχία αποδεικνύεται στο ότι έγινε εξαιρετικά δηµοφιλές µε το word of mouth και το share των ίδιων των επισκεπτών του, ενώ παρέµεινε δηµοφιλές... για αυτό που πραγµατικά είναι! Οι χώροι τόσο downtown είναι ιδιαίτερα προσεγµένοι, σε βιοµηχανικό ύφος και design ο ένας και σε urban style αντίστοιχα ο άλλος, ενώ και στους δύο αγαπάµε τις µεγάλες, πράσινες αυλές τους µε street art τοιχογραφίες γνωστού καλλιτέχνη.

tip

To εξαιρετικό location στον ΚΕΡΑΜΕΙΚΌ, καθώς απέχει από 1΄ έως maximum 10΄ από όλες τις κεντρικές στάσεις του µετρό (Κεραµεικός, Σύνταγµα, Οµόνοια, Ακρόπολη, Μεταξουργείο)!

Καθηµερινά 20:00-03:00. Παρ. - Σάβ. 20:00-04:00.

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share