Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Στην Τρούμπα ξέρουν και από καλά cocktails: Ο νέος κατάλογος του Barouge είναι εδώ!

22 Ιουνίου 2016
Στην Τρούμπα ξέρουν και από καλά cocktails: Ο νέος κατάλογος του Barouge είναι εδώ!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, όπως και ο νέος κατάλογος κοκτέιλ του «BAROUGE» the Cocktail Bar με φρέσκιες, δροσερές, καλοκαιρινές γεύσεις που θα ανταμείψουν τους ουρανίσκους σας.

Οι επιλογές σε στρέιτ αποστάγματα αλλά και σε κοκτέιλ είναι τόσες όσες χρειάζονται ώστε να ικανοποιείται κάθε γούστο, από το πιο εξειδικευμένο και απαιτητικό έως το πιο απλό και συνηθισμένο. Ισορροπώντας ανάμεσα σε κλασικές και signature δημιουργίες από τον House Bartender Δαμιανό Λαουνάρο. Τα cocktail χαρακτηρίζει η μοναδικότητα, η πρωτοτυπία αλλά και οι δικές σας επιθυμίες συνυφασμένες σε ένα ποτήρι.

Ένα μικρό δείγμα από τα νέα Κοκτέιλ:

Zippy Pesto Cocktail By Barouge, με london dry Gin, homemade Πέστο και mix φρεσκοτριμμένου πιπεριού

Peppy's Cocktail by Barouge με αγαπημένο συνδυασμό Μαστίχας Skinos-Vodka και μυρωδάτου Ροζ πιπεριού

Zombie 1950's Cocktail recipe by Barouge, το γνωστό και λατρεμένο κοκτέιλ, με την αυθεντική συνταγή, πιο δυνατή ικανή να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Sex In the Jungle Cocktail by Barouge, ένα πραγματικά Summer Cocktail, δροσερό και έντονο με εξωτικό άρωμα και χρώμα, με συνδυασμό Vodka-Cuban Rum, home made pineapple puree, πορτοκάλι και λικέρ πεπονιού...

Aλλα Νew Εntrys Cocktails που θα βρείτε στο Barouge είναι το Marilyn's Smile εμπνευσμένο από το brand του μαγαζιού,συνοδεία του γνωστού lollipop (γλειφιτζούρι), όπως επίσης το Cucumber Martini ή τα Frozen Cocktails που είναι ότι καλύτερο για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού !

Τέλος η ''σπελιατέ'' μας παρέμεινε στην λίστα μας αφού εσείς μας το ζητήσατε.. Έτσι το Barouge Cocktail συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, αφού τα τρία είδη Rum (Spiced, Navy και Cuban) που το αποτελούν, με πορτοκάλι και κανέλα έχει κλέψει τις καρδιές μας!!!

Κι όλα αυτά στην Τρούμπα, στον Πειραιά , στο στενό της Φίλωνος και φυσικά στο BAROUGE THE COCKTAIL BAR...

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oι ταινίες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις σε θερινά και σκοτεινές αίθουσες τον Ιούνιο! Το AthensMagazine.gr σου προτείνει τις καλύτερες!

Οι ομορφότερες αυλές και ταράτσες της Αθήνας! Το AthensMagazine.gr βρήκε και σας παρουσιάζει τα μέρη που θα απολαύσετε το καλοκαίρι στην πόλη!

Γνώριζες που βρίσκεται η... Chinatown της Αθήνας;;; Το AthensMagazine.gr σε ξεναγεί στην εξωτικά νόστιμη πλευρά της πόλης!

Tα υπέροχα boutique hotels της Αθήνας! Το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει τη νέα τάση στη διαμονή και τα "στολίδια" στην καρδιά της πόλης!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share