Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το στέκι που έκανε πιάτσα τη Νέα Ερυθραία: Άνετες καθιστικές γωνιές, το τζάκι, παρεΐστικο µπαρ και industrial αισθητική!

6 Απριλίου 2016
Το στέκι που έκανε πιάτσα τη Νέα Ερυθραία: Άνετες καθιστικές γωνιές, το τζάκι, παρεΐστικο µπαρ και industrial αισθητική!

Από τα πρώτα στέκια που έκαναν πιάτσα τη Νέα Ερυθραία, παραµένει σταθερή αξία στην ατζέντα µας πρωί και βράδυ!

Από τον Γιώργο Λ. Παπαχατζή - Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Oι vintage πινελιές συναντούν την industrial αισθητική και η lounge ατµόσφαιρα της ηµέρας δίνει σκυτάλη στα δυνατά vibes της νύχτας.

Με µια λέξη; Cargo...! Οι θαµώνες του παραµένουν φανατικά «προσκολληµένοι» σε αυτό, αφού και το ίδιο είναι πάντα πιστό στη homy ατµόσφαιρά του –µε σήµα κατατεθέν τις άνετες καθιστικές γωνιές, το τζάκι και το παρεΐστικο µπαρ–, που µας κάνει να νιώθουµε σαν σε σπίτι φίλου µας... ενώ ταυτόχρονα εκπλήσσει µε πλήθος γευστικών απολαύσεων!

Η µέρα πάει καλά... µε single origin καφέδες, εκλεπτυσµένα ροφήµατα, φρέσκους χυµούς και γευστικές προτάσεις, µε must taste τη σαλάτα «Fantazia», µε iceberg, λαχανικά, προσούτo, αχλάδι, cranberries και τυρί cottage, και το ακαταµάχητο double burger, µε δύο µπιφτέκια µοσχαρίσια, τσένταρ, iceberg και sauce πιπεριού, αλλά και τα άκρως λαχταριστά γλυκά!

Όσο για τα βράδια; Η διάθεσή µας απογειώνεται µε µουσικές jazz, funky και soul, αλλά και µε µια αναβαθµισµένη λίστα µε µπύρες, ποτά και πληθωρικά cocktails!

Ιnfo

Καθηµερινά από τις 09:00

Ελ. Βενιζέλου & Στροφυλίου 3, n. ερυθραιa, Τ. 210 6207270

www.cargocoffeebar.gr

Facebook: Cargo Coffee Bar

Μάθετε τα πάντα για την Κηφισιά και γνωρίστε τα καλύτερα στέκια της στο Best In Town - Kifissia που κυκλοφορεί!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ CLUBS & BARS ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ωριμάζει όπως το καλό… κρασί: Το θαυμάσιο wine restaurant στο Κολωνάκι μας υποδέχεται στον ολοκαίνουριο του χώρο!

Το αριστοκρατικό και κοσμοπολίτικο στέκι για το οποίο μιλά όλος ο Πειραιάς!

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share