Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

"Η φωλιά" και "Το Μυστικό Μας" στις νέες ταινίες της εβδομάδας 22/10 - 29/10

Μην τις χάσετε!

22 Οκτωβρίου 2020 12:29
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πέμπτη σήμερα και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τις νέες ταινίες της εβδομάδας! Μην τις χάσετε, είναι καταπληκτικές. Φυσικά, επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν και οι ταινίες αλλά και οι σειρές, δείτε εδώ την αλλαγή που κάνει το Netflix.

Πάμε να δούμε τις σημερινές πρεμιέρες:

Η Φωλιά

Σκηνοθεσία: Sean Durkin

Ο Rory είναι ένας χαρισματικός επιχειρηματίας που μετακομίζει οικογενειακώς στην Αγγλία με την ελπίδα να επωφεληθεί από την γενικότερη άνθηση στο Λονδίνο της δεκαετίας του ΄80. Καθώς η σύζυγός του Alison δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και η υπόσχεση για μια νέα αρχή σιγά σιγά ναυαγεί, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με καλά κρυμμένες δύσκολες αλήθειες.

Θα έρθει η φωτιά

Σκηνοθεσία: Oliver Laxe

Όταν ο Αμαδόρ βγαίνει από τη φυλακή, έχοντας εκτίσει ποινή για εμπρησμό, κανείς δεν είναι εκεί για να τον προϋπαντήσει. Θα επιστρέψει στο πατρικό του, σε ένα μικρό χωριό στα βουνά της Γαλικίας, όπου η καθημερινή ζωή με την ηλικιωμένη μητέρα του είναι γεμάτη δυσκολίες και στερήσεις. Όπως υπονοείται, η φωτιά θα έρθει, σαν σκοτεινή αυτοεκπληρούμενη προφητεία, για να πυροδοτήσει την αναπόδραστη τραγωδία. Συνθέτοντας ένα υπνωτιστικό ρέκβιεμ για έναν τρόπο ζωής που φθίνει και χάνεται, ο φακός του Λάσε βρίσκει τρόπο να ξετρυπώσει την ομορφιά μέσα στη σκληρότητα.

Το Μυστικό Μας

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ

Στην Αμερική, μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μία γυναίκα (Νούμι Ραπάς) έχοντας αποφασίσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της στα προάστια μαζί με τον σύζυγό της (Κρις Μέσινα), θα βρεθεί ξανά μπροστά στον εφιάλτη που έζησε τότε εξαιτίας της οικογένειας που μετακομίζει στο γειτονικό τους σπίτι.

Ο μυστικός κήπος

Σκηνοθεσία: Marc Munden

Η Μαίρη είναι ένα δεκάχρονο ζωηρό κορίτσι που ζει στην Ινδία με τους ευκατάστατους γονείς της . Όταν αυτοί πεθαίνουν αιφνιδίως αναγκάζεται να πάει στην Αγγλία και να ζήσει με τον θείο της και την αυστηρή οικονόμο του. Εκεί μ η έχοντας κάτι καλύτερο να κάνει εξερευνά την έπαυλη και ανακαλύπτει καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά . Επιπλέον θα βρει το κλειδί για έναν μυστικό κήπο στο οποίο μαζί με μία απρόσμενη συντροφιά θα ζήσει περιπέτειες που θα αλλάξουν την ζωή της για πάντα.

Μεταφορά

Σκηνοθεσία: Ηλίας Γιαννακάκης

Ο Ηλίας Γιαννακάκης παρακολουθεί τη μεταφορά της Εθνικής Βιβλιοθήκης και των σπάνιων τεκμηρίων της από το παλιό κτήριο επί της Πανεπιστημίου στο νέο της χώρο στην Καλλιθέα. Πάπυροι με αρχεία μαγικά ξόρκια που μπορεί ανά πάσα στιγμή να εξαϋλωθούν και χιλιάδες σπάνια βιβλία μεταφέρονται με φόντο την πόλη της Αθήνας.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share