Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

OSCARS® 2020: Η ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων ζωντανά στην COSMOTE TV

14 Ιανουαρίου 2020 10:56
OSCARS® 2020: Η ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων ζωντανά στην COSMOTE TV

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® και οι συνδρομητές της COSMOTE TV είχαν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS και την εκπομπή OSCARSNominations με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο (15.15). Η εκπομπή ήταν ταυτόχρονα διαθέσιμη μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» Λουκά Κατσίκα, έκαναν από το στούντιο της COSMOTE TV, τις δικές τους προβλέψεις σχετικά με το ποιοι από τους κινηματογραφικούς αστέρες και τις ταινίες που ξεχώρισαν μέσα στο 2019, θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο «χρυσό αγαλματίδιο». Στη συνέχεια, στις 15.18 σε ζωντανή σύνδεση με το Λος Άντζελες μεταδόθηκε η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Αμέσως μετά, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Λουκάς Κατσίκας σχολίασαν και ανέλυσαν τους υποψήφιους σε κάθε κατηγορία.

Η COSMOTE TV εξασφάλισε για τους συνδρομητές της την ζωντανή, αποκλειστική και σε υψηλή ευκρίνεια μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων OSCAR την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share