Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο τίτλος της νέα ταινίας του Τζέιμς Μπόντ!

Σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση!

21 Αυγούστου 2019 15:45
Αυτός είναι ο τίτλος της νέα ταινίας του Τζέιμς Μπόντ!

Η 25η ταινία με τις περιπέτειες του διάσημου πράκτορα Τζέιμς Μποντ θα έχει τίτλο «No Time To Die», ανακοίνωσε σήμερα μέσω Twitter η ομάδα παραγωγής. Ο νέος Τζέιμς Μποντ θα προβληθεί στις βρετανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου και στις αμερικανικές στις 8 Απριλίου, διευκρίνισε η παραγωγή.

Γι’ αυτό το 25ο επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα, ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ ξαναφορά το σμόκιν του πράκτορα 007, ενώ ο βραβευμένος με ‘Οσκαρ αμερικανός ηθοποιός Ράμι Μάλεκ υποδύεται τον κακό. Οι ηθοποιοί Ναόμι Χάρις και Λεά Σεϊντού εμφανίζονται επίσης μαζί με τον Μπεν Γουίσο.

Τα γυρίσματα έγειραν ανησυχίες μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο στα τέλη Μαΐου στη Τζαμάικα του Ντάνιελ Κρεγκ. Ο ηθοποιός εγχειρίστηκε και έμεινε σε ανάρρωση για δύο εβδομάδες, χωρίς ωστόσο να καθυστερήσει το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής.

Στις αρχές του Ιουνίου, στα γυρίσματα μιας έκρηξης κοντά στο Λονδίνο είχε τραυματιστεί ελαφρά ένα μέλος της ομάδας έξω από το πλατό και είχαν προκληθεί ζημιές.

Τα γυρίσματα αναμένεται να συνεχιστούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στη νότια Ιταλία.

Το είδαμε και αυτό: Ο Πρίγκιπας Κάρολος θα παίξει σε ταινία; (Vid&photos)

Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Bond25, όπως είναι ο προσωρινός τίτλος της 25ης ταινίας του διάσημου franchise για κουβεντούλα με τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος περιηγήθηκε στο πλατό τωνPinewood Studios στην Αγγλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ με ξεναγό τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ.

Κατά την επίσκεψή του ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, συνομίλησε με όλους τους ηθοποιούς, το σκηνοθέτη και το κινηματογραφικό συνεργείο που δουλεύει για την παραγωγή της ταινίας, που διεξάγεται με πολλά απρόοπτα και ατυχήματα, είδε από κοντά κλασσικά αυτοκίνητα και παρακολούθησε το γύρισμα μίας σκηνής.

Ο Κάρολος ενθουσιάστηκε με το εμβληματικό αυτοκίνητο του Bond, την Aston Martin DB5. «Στον πρίγκιπα παρουσιάστηκαν μερικά από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία από το Ντάνιελ Κρεγκ» σύμφωνα με το λογαριασμό της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας στο Instagram. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έδειξε στον πρίγκιπα και διάδοχο του βρετανικού θρόνου το εμβληματικό αυτοκίνητο του Bond, την Aston Martin DB5.

Την ανάρτηση συνοδεύουν φωτογραφίες του Καρόλου και του Κρεγκ να ποζάρουν μπροστά από δύο κλασσικά αυτοκίνητα. Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Καρόλου, που πρόσφατα άνοιξε και πανδοχείο, για τον κινηματογράφο δεν είναι καινούργιο, καθώς επί 40 χρόνια είναι υποστηρικτής του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (ΒFI).

Εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση του πρωταγωνιστή της ταινίας, Ντάνιελ Κρεγκ, με αμυχές στο πρόσωπό του, οι οποίες όπως έγινε γνωστό, ήταν αποτέλεσμα makeup. Αυτό καθησύχασε τους θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, οι οποίοι βλέπουν τη νέα ταινία με τον προσωρινό τίτλο, Bond 25, να γυρίζεται μετ’ εμποδίων, μετά από μια σειρά ατυχημάτων.

Κατά την επίσκεψη στα Pinewood Studios, ο πρίγκιπας Κάρολος συναντήθηκε επίσης με το σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα και τους ηθοποιούς Ρέιφ Φάινς, Ναόμι Χάρις και Λασάνα Λιντς. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να χαιρετήσει τους σπουδαστές του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου που δουλεύουν στα γυρίσματα της ταινίας Bond.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share