Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Νίο επιστρέφει! Και επίσημα το Matrix 4 έρχεται!

Είκοσι χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας

21 Αυγούστου 2019 14:05
Ο Νίο επιστρέφει! Και επίσημα το Matrix 4 έρχεται!

Eίκοσι χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας, o Νίο επιστρέφει και πολύ σύντομα θα έχουμε τη χαρά να δούμε το Matrix 4. "Μόνος στο σπίτι": Έρχεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη!

Όπως αναφέρει το Variety, μαζί επιστρέφουν ο Κιάνου Ριβς ως Νίο και η Κάρι Αν Μος στο ρόλο της Τρίνιτι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε χθες ο πρόεδρος του ομίλου Warner Bros. Picture Group, Τόμπι Έμεριχ, την παραγωγή του The Matrix 4 και τη διανομή της ταινίας παγκοσμίως θα αναλάβουν οι Warner Bros. και Village Roadshow Pictures.

Όπως και στα προηγούμενα τρία φιλμ το σενάριο θα υπογράψει η μια εκ των αδερφών Γουατσόφσκι, Λάνα, η οποία θα βρίσκεται και πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι.

Σημειώνεται ότι συνολικά η τριλογία επιστημονικής φαντασίας: «The Matrix» (1999), «The Matrix Reloaded» (2003) και «The Matrix Revolutions» (2003) είχε σημειώσει συνολικές εισπράξεις 1.6 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Σύμφωνα με το Variety τα γυρίσματα του The Matrix 4, θα ξεκινήσουν μέσα στο 2020.

Μόλις κυκλοφόρησε! Η Μουλάν "ζωντανεύει" στη νέα live action ταινία της Disney!

H Disney έχει αποφασίσει ότι θέλει να αναβιώσει την χρυσή δεκαετία του 90, ξανα-παρουσιάζοντας όλες τις ταινίες που την έκαναν διάσημη! Μετά τον βασιλιά των Λιονταριών που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, έρχεται η live action έκδοση της Μουλάν.

Mια ηρωίδα την οποία είχαμε συναντήσει στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1998 και πλέον live action μορφή, με την πρώτo trailer από την ταινία να μας αποκαλύπτεται, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία της Niki Caro, σενάριο των Elizabeth Martin και Lauren Hynek, ενώ πρωταγωνιστούν οι Liu Yifei, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, Gong Li, Jet Li.

H υπόθεση του animation είχε να κάνει με τη Mulan, μια δυναμική πριγκίπισσα που πάντα ένιωθε πως δεν ταιριάζει τόσο στην βασιλική αίγλη της καθημερινότητας της. Μια μέρα και ενώ ο πατέρας της, ο βασιλιάς, καλείται να πάει σε πόλεμο, εκείνη ντύνεται ανδρικά και πάει να πολεμήσει στο πλευρό της Κινέζων στρατιωτών του τόπου της. Με την βοήθεια ενός μικροσκοπικού δράκου η Mulan αντεπιτίθεται στους Huns και μεταμορφώνεται σε μια ηρωίδα του στρατού, προσπαθώντας παράλληλα να κερδίσει την καρδιά του εκλεκτού της, του αρχηγού του στρατού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Γούντι Άλεν θα σκηνοθετήσει...όπερα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Σινεμά στο Αthensmagazine.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share