Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Avengers: Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! Πήρε το βραβείο για την καλύτερη ταινία στα Mtvs

Η επιτυχία της χρονιάς!

19 Ιουνίου 2019 15:36
Avengers: Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! Πήρε το βραβείο για την καλύτερη ταινία στα Mtvs

Η ταινία "Avengers: Endgame" ("Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη"), επιτυχία της χρονιάς στο παγκόσμιο box-office, απέσπασε στην Καλιφόρνια το βραβείο καλύτερης ταινίας των MTV Movie & TV Awards που δίδονται από το κοινό του αμερικανικού μουσικού δικτύου.

Η ταινία των σούπερ-ηρώων από το σύμπαν της Marvel, που έφθασε τις τελευταίες εβδομάδες στα επίπεδα του "'Αβαταρ" και του "Τιτανικού", ανάμεσα στις πιο αποδοτικές εισπρακτικά ταινίες μεγάλου μήκους στην ιστορία του κινηματογράφου, πήρε επίσης δύο ακόμη βραβεία: αυτά του καλύτερου ήρωα για τον Iron Man (που υποδύεται ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) και του καλύτερου κακού για τον Thanos (Τζος Μπρόλιν).

Μια σχετική απογοήτευση υπήρξε αντίθετα για το "Game of Thrones", που ορίστηκε καλύτερη σειρά αλλά ηττήθηκε στις τρεις άλλες κατηγορίες. Η πολυαναμενόμενη τελευταία σεζόν απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας με μεσαιωνικό χαρακτήρα που προβάλλει το δίκτυο ΗΒΟ.

Ανάμεσα στους άλλους νικητές της βραδιάς, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε το Σάββατο σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών του αεροδρομίου της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια: η ταινία "Ενα αστέρι γεννιέται", η πρωταγωνίστριά του Lady Gaga όπως και ο Αμερικανός Νόα Σεντίνεο.

Ο νεαρός ηθοποιός απέσπασε για την ερμηνεία του στην ταινία "To all the boys I've loved before" (Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα) τα βραβεία της αποκάλυψης της χρονιάς και του ωραιότερου φιλιού.

Τρελός φαν: Είδε το Avengers Endgame 110 φορές!

Το τελευταίο επεισόδιο των "Εκδικητών" κοντεύει να σπάσει το ρεκόρ του Avatar όσον αφορά τις εισπράξεις και αυτό οφείλεται εν μέρει στον Αγκουστίν Αλάνις: αυτός ο φανατικός λάτρης του κόσμου της Marvel κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, αφού έχει ήδη παρακολουθήσει την ταινία... 110 φορές στον κινηματογράφο.

"Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το Avengers: Endgame δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες", απάντησε ο Αλάνις όταν κάποιον τον ρώτησε σχετικά στο Twitter. Σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια σέλφι στην οποία εικονίζεται να κρατά το καινούριο εισιτήριο. Σε όλες συνοδεύεται από κάποιον υπάλληλο του σινεμά.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλάνις ανάρτησε την 110η φωτογραφία του, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοπεύει να συνεχίσει. Πάντως, έχει ήδη σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, αν και επισήμως αυτό δεν έχει αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από τον Φεβρουάριο του 2019 ένας άλλος λάτρης των Avengers που παρακολουθήσε την προηγούμενη ταινία της σειράς, τον "Πόλεμο της Αιωνιότητας" 103 φορές.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share