Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρελός φαν: Είδε το Avengers Endgame 110 φορές!

Αυτό είναι αγάπη!

12 Ιουνίου 2019 08:46
Τρελός φαν: Είδε το Avengers Endgame 110 φορές!

Το τελευταίο επεισόδιο των "Εκδικητών" κοντεύει να σπάσει το ρεκόρ του Avatar όσον αφορά τις εισπράξεις και αυτό οφείλεται εν μέρει στον Αγκουστίν Αλάνις: αυτός ο φανατικός λάτρης του κόσμου της Marvel κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, αφού έχει ήδη παρακολουθήσει την ταινία... 110 φορές στον κινηματογράφο.

"Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το Avengers: Endgame δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες", απάντησε ο Αλάνις όταν κάποιον τον ρώτησε σχετικά στο Twitter. Σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια σέλφι στην οποία εικονίζεται να κρατά το καινούριο εισιτήριο. Σε όλες συνοδεύεται από κάποιον υπάλληλο του σινεμά.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Αλάνις ανάρτησε την 110η φωτογραφία του, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοπεύει να συνεχίσει. Πάντως, έχει ήδη σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ, αν και επισήμως αυτό δεν έχει αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από τον Φεβρουάριο του 2019 ένας άλλος λάτρης των Avengers που παρακολουθήσε την προηγούμενη ταινία της σειράς, τον "Πόλεμο της Αιωνιότητας" 103 φορές.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Frozen 2: Η Έλσα σε νέες περιπέτειες! Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ!

To Frozen είναι μια από τις εμπορικότερες ταινίες της Disney. Η Εταιρεία ακόμα, θησαυρίζει από την απήχηση που είχε η πρώτη ταινία, η οποία βγήκε το 2013.

Η Disney δεν αφήνει εύκολα και την επιτυχία οπότε ήταν θέμα χρόνου, να έχει έτοιμο το επόμενο κεφάλαιο της ταινίας. Γνωρίζαμε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2020 αλλά σήμερα είδαμε ένα χορταστικό τρέιλερ.

Σε μια πιο εσωτερική αναζήτηση, η Έλσα ψάχνει να ανακαλύψει την αλήθεια για ένα αρχαίο μύθο του βασιλείου της. Μαζί βέβαια όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες.

Να σας θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία Frozen έχει βραβευτεί με 2 Όσκαρ, Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίου και καλύτερο τραγούδι (Let it go).

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share