Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακοινώθηκε καινούριο Ιντιάνα Τζόουνς!

Ο Χάρισον Φορντ επανέρχεται στον ρόλο του αγαπημένου αρχαιολόγου!

5 Ιουνίου 2019 15:41
Ανακοινώθηκε καινούριο Ιντιάνα Τζόουνς!

Επικές σειρές, επικές ταινίες σειρών, μεγάλες παραγωγές... Μία μόδα που κρατάει χρόνια, αλλά που ολοένα και εντείνεται, καθώς οι λάτρεις του κινηματογράφου και των ταινιών ολοένα και πληθαίνουν. Κάποιες φορές, ωστόσο, ο προγραμματισμός πέφτει έξω και η απογοήτευση του κόσμου είναι μεγάλη. Το Ιντιάνα Τζόουνς 5, η πέμπτη ταινία της επικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ στον ρόλο του καθηγητή Αρχαιολογίας, ήταν να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Απρίλιο... που μας πέρασε. Για άγνωστους λόγους, αυτό δεν συνέβη. Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο Χάρισον Φορντ αφουγκράστηκε την αγωνία των φανατικών οπαδών της σειράς ταινιών και αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα του Ιντιάνα Τζόουνς 5, θα γίνει τελικά μέσα στο 2020.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός θέλησε να διορθώσει ένα λάθος της εταιρείας. Το 2016, όταν προβλήθηκε η νέα ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, είχε ανακοινωθεί ότι η 5η ταινία, θα έβγαινε στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2019.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα δεν τηρήθηκε. Αυτά συμβαίνουν και ίσως να είναι δικαιολογημένα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ενημέρωσε για την παράταση στην πρεμιέρα, με συνέπεια τον Απρίλιο οι φανατικοί ακόλουθοί της να ρωτούν με αγωνία ποια θα είναι η ημερομηνία προβολής και ακολούθως τον Μάιο να εκδηλώνουν την οργή τους για τις αρνητικές εξελίξεις, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους.

Το κενό αυτό θέλησε να καλύψει με δήλωσή του ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος θα ενσαρκώσει και πάλι τον διάσημο Ιντιάνα Τζόουνς, παρ' ότι πλέον, τα... έχει τα χρονάκια του.

Πηγή: protothema.gr

Ο Ράμπο επιστρέφει στο σινεμά - δες το τρέιλερ! (Βίντεο)

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει για μία τελευταία φορά σε έναν από τους ρόλους που τον ανέδειξε, εκείνον του Τζον Ράμπο - κι έχουμε το πρώτο τρέιλερ!

Το Rambo V: Last Blood έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο και κλείνει τον "κύκλο του αίματος" που ξεκίνησε με το "Rambo: First Blood" το 1982!

Δείτε το τρέιλερ και ανατριχιάστε!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λογοκρισία για το "Rocketman" στην Ρωσία!

Η Μαντόνα θα γίνει ταινία!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Σινεμά στο Αthensmagazine.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share