Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Ράμπο επιστρέφει στο σινεμά - δες το τρέιλερ! (Βίντεο)

Rambo V: Last Blood

31 Μαΐου 2019 14:32
Ο Ράμπο επιστρέφει στο σινεμά - δες το τρέιλερ! (Βίντεο)

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει για μία τελευταία φορά σε έναν από τους ρόλους που τον ανέδειξε, εκείνον του Τζον Ράμπο - κι έχουμε το πρώτο τρέιλερ!

Το Rambo V: Last Blood έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο και κλείνει τον "κύκλο του αίματος" που ξεκίνησε με το "Rambo: First Blood" το 1982!

Δείτε το τρέιλερ και ανατριχιάστε!

Αυτές είναι οι ταινίες για αυτήν την εβδομάδα (30/05-06-06)

Γεμάτη η παλέτα για τις ταινίες της εβδομάδας. Υπάρχει κάτι για άλλους, δράμα,κωμωδία,περιπέτεια, μιούζικαλ. Έχουμε πολλές επιλογές ώστε να επιλέξουμε ό,τι μας αρέσει...

Rocketman


Μουσική βιογραφία του Έλτον Τζον. Πέντε Γκράμι, πέντε Brit Wards, ένα Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα, ένα Τόνι και δεκάδες hits, βραβεία και επαίνους έχει κερδίσει ο σερ Έλτον Τζον στη διάρκεια της ατέλειωτης – σε εύρος και σε βάθος – καριέρας του. Καιρός ήταν λοιπόν να τα μαζέψει κάποιος όλα αυτά και να τα πακετάρει σ’ ένα ωραίο, περιποιημένο biopic. Μόνο που το «Rocketman», πιστό στην παρακαταθήκη ενός από τους επιδραστικότερους μουσικούς στην ιστορία της ποπ κουλτούρας, δεν προβλέπεται να είναι καθόλου ωραίο και περιποιημένο, με τον Τάρον Έγκερτον (των κατασκοπικών «Kingsman») να πρωταγωνιστεί σε κάτι που αναμένεται τόσο ανατρεπτικό όσο κι ο άνθρωπος τον οποίο θα τιμήσει.


Γκοτζίλα ΙΙ Ο Βασιλιάς των Τεράτων


Σίκουελ του τερατώδους franchise. Το γιγάντιο αμφίβιο πλάσμα επιστρέφει δυναμικά για να τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα, πλαισιωμένο όχι από ένα, αλλά από τρία μυθικά υπερμεγέθη πλάσματα: Μόθρα, Ρόνταν και η νέμεσή του, ο τρικέφαλος δράκος Βασιλιάς Γκιντόρα. Στη μέση όλων αυτών η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία έχει βιώσει ήδη γερές δόσεις τερατο-ανατριχίλας στη σειρά «Stranger things» όπου υποδύεται την Ιλέβεν. Ο Γκοτζίλα προβλέπουμε πως θα «συμμαχήσει» κινηματογραφικά με τα άλλα τρία τέρατα, για να επιτεθούν μανιασμένα σε όποιον ουρανοξύστη βρεθεί μπροστά τους.


ΜΑ


Ταινία τρόμου με την Οκτάβια Σπένσερ. Η οσκαρική ηθοποιός ενσαρκώνει μια φαινομενικά άκακη και μοναχική γυναίκα, η οποία γνωρίζει μια παρέα εφήβων και τους προσφέρει το υπόγειό της για να διασκεδάσουν, ωστόσο τούς θέτει μερικούς κανόνες για τη χρήση του. Όσο η παρέα περνά ανέμελη το χρόνο της στο υπόγειο, η γυναίκα ετοιμάζει ένα σχέδιο που θα κάνει τις ζωές τους σκέτο εφιάλτη.


Αποκαλύψεις


Ατμοσφαιρικό θρίλερ από την Ισπανία. Ένας άντρας επιστρέφει στο χωριό του όπου μαθαίνει πως αγνοείται το πτώμα του πατέρα του, ενώ η γυναίκα που υποτίθεται είχε σκοτωθεί μαζί του είναι ακόμα ζωντανή. Τότε αποφασίζει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη, μια απόφαση που τον φέρνει απέναντι σε οδυνηρές αποκαλύψεις.


Όνειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες


Δραματική κωμωδία με την Τζένιφερ Άνιστον. Η plus size κόρη μιας πρώην νικήτριας καλλιστείων της επαρχιακής πόλης του Τέξας όπου ζουν, αποφασίζει να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνει η μητέρα της για να διαμαρτυρηθεί για τα περιοριστικά πρότυπα ομορφιάς που κυριαρχούν. Δεν υπολογίζει όμως πως αμέσως το παράδειγμά της θα ακολουθήσουν και άλλες κοπέλες.


Αναζητώντας τον Χέντριξ


Feelgood δράμα βραβευμένο με τον Αδάμ Μπουσδούκο και τη Βίκυ Παπαδοπούλου. Η ταινία, η οποία κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο νεοϋορκέζικο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα, έχει ήρωα ένα χαριτωμένο σκυλάκι, τον ιδιοκτήτη του, έναν αποτυχημένο μουσικό, και το δισεπίλυτο Κυπριακό. Ο σκηνοθέτης Μάριος Πιπερίδης στήνει μια γλυκόπικρη κωμωδία με έδρα τη Λευκωσία, στην οποία ένα σκυλάκι περνάει στην τουρκική πλευρά του νησιού, υποχρεώνοντας το αφεντικό του να το αναζητήσει σε αυτήν. Εκεί θα ζήσει μια περιπέτεια που θα τον αλλάξει ριζικά, καθώς, αφού βρει το σκύλο του, θα πρέπει να σκαρφιστεί έναν τρόπο να παρακάμψει τη νομοθεσία που απαγορεύει τη διέλευση ζώων από τη μία πλευρά στην άλλη.


Χορεύοντας με τη Μαργκό


Μοντέρνο νουάρ από την Κούβα. Παραμονές τις κουβανικής επανάστασης, ένας σπάνιος πίνακας εξαφανίζεται από το σπίτι μας πλούσιας χήρας στην Αβάνα. Καθώς η έρευνα εξελίσσεται, σταδιακά αποκαλύπτεται η ιστορία του σπιτιού όσο και της ίδιας η οικογένειας, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται οι αντάρτες και αλλάζει η μοίρα όλων.


Τριστάνα


Λουίς Μπονιουέλ του 1970 με την Κατρίν Ντενέβ. Αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας της, μια νεαρή και αθώα γυναίκα βρίσκει θαλπωρή στο σπίτι του μεσήλικα αριστοκράτη κηδεμόνα της, ο οποίος σύντομα την κάνει ερωμένη του. Θα τον εγκαταλείψει προς στιγμήν, προτού επιστρέψει άρρωστη, για να βρει εκείνος την ιδανική ευκαιρία να την αιχμαλωτίσει στο σπίτι.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share