Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα ταινία Spiderman: Αν δεν έχεις δει το Avengers: Endgame, δεν μπορείς να δεις αυτό το τρέιλερ!

Προσοχή! Spoiler Alert

7 Μαΐου 2019 12:45
Νέα ταινία Spiderman: Αν δεν έχεις δει το Avengers: Endgame, δεν μπορείς να δεις αυτό το τρέιλερ!

Το τελευταίο κεφάλαιο των Avengers είναι και το τέλος του σύμπαντος της Marvel, έτσι όπως το ξέραμε μέχρι τώρα! Οπότε όσες ταινίες Marvel βγουν από εδώ και πέρα αποτελούν μια άλλη σειρά ιστοριών.

Το Avengers: Endgame έχει σπάσει ήδη ταμεία και σύμφωνα με το imdb έριξε τον Τιτανικό στην 3 θέση του box office για τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών! Υπάρχουν όμως και κάποιο που ακόμα δεν το έχουν δει!

Για όλους αυτούς λοιπόν, προσοχή(!) καθώς η νέα ταινία του Spiderman περιέχει πολλά spoiler! Και όχι μόνο η ταινία αλλά και το τρέιλερ!

Όπως θα δείτε το τρέιλερ του Spider-Man: Far From Home ξεκινάει εκεί όπου τελείωσαν το Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη και παρακολουθούμε τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο συντετριμμένος Πίτερ Πάρκερ το θάνατο του μέντορά του Τόνι Σταρκ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) σε έναν κόσμο που μοιάζει διαφορετικός μετά την Τελευταία Πράξη.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι ο Mysterio (Τζέικ Τζίλενχαλ) έρχεται από μια άλλη, παράλληλη Γη (αποτέλεσμα των κατορθωμάτων του Thanos), ενώ ο Νικ Φιούρι ζητά από τον Spider-Man να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Γουάτς και θα αποτελέσει το τέλος της τρίτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Το Spider-Man: Far From Home θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Ιουλίου.

Avengers: Πόσα λεφτά πήραν οι ηθοποιοί;

H υπερπαραγωγή της Marvel: «Avengers: Endgame», έχει σπάσει τα ταμεία του box office σε όλο τον κόσμο και στοχεύει στο να γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία όλων των εποχών.

Όσον αφορά τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο «Endgame», η επιτυχία της ταινίας, αλλά και της πορείας του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που ξεκίνησε το 2008, με την πρώτη ταινία Iron Man μεταφράζεται σε αστρονομικά ποσά στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share