Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H ταινία του Sonic είναι live-action!

Δείτε το τρέιλερ

2 Μαΐου 2019 15:27
H ταινία του Sonic είναι live-action!

Το Sonic the Hedgehog είναι μια επερχόμενη ταινία αμερικανικής-ιαπωνικής περιπέτειας που διανέμεται από την Paramount Pictures και βασίζεται στο franchise για το video game που κυκλοφόρησε η Sega. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Jeff Fowler και γράφτηκε από τους Patrick Casey, Josh Miller και Oren Uziel, σε σενάριο του Van Robichaux και του Evan Susser. Ακούμε τον Ben Schwartz ως τη φωνή του Sonic the Hedgehog και του Jim Carrey ως αμερικανικού διδάκτορα Robotnik του Sonic, μαζί με τον James Marsden, τον Tika Sumpter, τον Adam Pally και τον Neal McDonough. Στην ταινία, ένας σερίφης μικρής πόλης βοηθάει τον Sonic καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από την κυβέρνηση.

Το 2013, η Sony Pictures απέκτησε τα δικαιώματα ταινίας στο franchise του Sonic και μέχρι το 2014 είχε μια προσαρμογή στην ανάπτυξη. Ο Fowler προσλήφθηκε ως σκηνοθέτης το 2016 και θα κάνει το χαρακτηριστικό του σκηνοθετικό ντεμπούτο με την ταινία. Όταν η Sony αποφάσισε ότι δεν θέλει την ταινία, η Paramount την απέκτησε το 2017 και η πλειοψηφία του cast είχε υπογράψει τον Αύγουστο του 2018. Η μαγνητοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 2018 στο Βανκούβερ, το Ladysmith και το νησί του Βανκούβερ.

Μια κοινή επιχείρηση μεταξύ Paramount Animation, Original Film, Sega, Blur Studio και Marza Animation Planet, Sonic the Hedgehog πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Γενικά φέτος περιμένουμε διάφορες live-action ταινίες...μην ξεχνάτε σε λίγο καιρό έρχεται ο βασιλιάς των λιονταριών

Ο Ντάνιελ Κρερκ για μια φορά ακόμα Τζειμς Μποντ! Ποιος διάσημος ηθοποιός να παίξει τον κακό;

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον διάσημο μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στην 25η κατά σειρά ταινία με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο από τη Βρετανία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί.

Επιπλέον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράμι Μάλεκ, που τιμήθηκε με το Χρυσό Αγαλματίδιο για τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στο Bohemian Rhapsody, θα βρίσκεται στο καστ του νέου Τζέιμς Μποντ, είπε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ο σκηνοθέτης του κατασκοπευτικού θρίλερ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Τζαμάικα.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share