Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Toy story 4 : Νέο απολαυστικό τρέιλερ!

Επιτέλους!

22 Απριλίου 2019 13:21
Toy story 4 : Νέο απολαυστικό τρέιλερ!

H Disney φέτος το έχει πάρει πολύ σοβαρά και θέλει να μας τρελάνει... Ειλικρινά δεν την προλαβαίνουμε! Συνεχώς ή ανακοινώνει νέες ταινίες ή μας δίνει τρέιλερ των ταινιών που θα έρθουν...

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι εμείς αγαπάμε πολύ τις ταινίες Disney οπότε να σου θυμίσουμε κάποιες από τις νέες ταινίες όπως : Τον βασιλιά των λιονταριών, τον Ντάμπο και βέβαια τα Star Wars! Πρόσφατο κυκλοφόρησε και η τελευταία ταινία των Avengers!

Toy story 4 λοιπόν, έρχεται! Και το νέο τρέιλερ είναι γεμάτο με πληροφορίες για το τι θα δούμε στην καινούργια ταινία.

Λίγα λόγια για την πλοκή:

Όταν ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται "Forky" ενώνει τον Woody και την υπόλοιπη παρέα, ένα τρελό ταξίδι ξεκινά μαζί με τους παλιούς και νέους φίλους αποκαλύπτει πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ο κόσμος για ένα παιχνίδι.

Ο Woody, ο Buzz Lightyear ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι με την Bonnie και τον Forky. Το περιπετειώδες ταξίδι μετατρέπεται σε μια απροσδόκητη επανένωση καθώς η μικρή παράκαμψη του Γούντι τον οδηγεί στην παλιά του αγαπημένη Bo Peep. Καθώς οι Woody και η Bo θυμούνται τις παλιές μέρες, σύντομα αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι είναι τελείως διαφορετική όσον αφορά το τι θέλουν από τη ζωή ως παιχνίδι.

H ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου...

Πηγή: imdb

Dark phoenix! Βγηκε το τρέιλερ!

Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ, το ξέρετε έτσι; Μια οι Avengers, μια το Lion King, μια το Star Wars... όλο την ώρα βρισκόμαστε σε μια αναμονή....

Τώρα λοιπόν, είδαμε και το ολοκληρωμένο τρέιλερ του Dark Phoenix. Και είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Στο γεμάτο αυτό τρέιλερ θα δούμε πως η Τζιν Γκέυ έγινε η Ντακ Φοινιξ. Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, την έιχαμε ξαναδει. Να σας θυμήσουμε ότι στην τελευταία ταινία των X-Men, Apocalypse, είδαμε για πρώτη φορά την Ντάρκ Φοίνιξ.

Στις 7 Ιουνίου θα απολαύσουμε την νεά ταινία X-men, Dark Phoenix.

Επίσης ξέρετε ποια είναι η Τζην Γκρέυ; Η Σανσα Στάρκ από το Game of thrones!
 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share