Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι μαχητές των δρόμων: Το ένατο κεφάλαιο του Fast n Furious έρχεται!

Δείτε το τρέιλερ...

19 Απριλίου 2019 12:46
Οι μαχητές των δρόμων: Το ένατο κεφάλαιο του Fast n Furious έρχεται!

Εδω και πολυ καιρό περιμένουμε το νέο Fast n Furious! Τώρα η ταινία είναι πολυ κοντά στις κινηματογραφικές αιθουσες καθώς βγήκε το επίσημο τρειλερ για το ένατο επεισόδιο της δημοφιλους ταινίας!

Περιπέτεια, γκάζι, κόντρες, λίγο ρομάντζο είναι στα συστατικά του brand έχοντας εκατοντάδες φανς στο κόσμο! Η ένατη ταινία υπόσχεται να είναι εξίσου δυναμική με τις άλλες...

Το Fast n Furious βίωσε μεγάλο πλήγμα όταν ο πρωταγωνιστής των ταινιών έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή...

Τι θα δούμε σε αυτήν την ταινία;

Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.Η ταινία Fast & Furious: Hobbs & Shaw ανοίγει μια νέα πόρτα στο σύμπαν του Fast & Furious, με κυνηγητά και γυρίσματα σε όλη την υδρόγειο, από το Λος Άντζελες μέχρι το Λονδίνο και από την ερημιά του Τσερνομπίλ μέχρι την πλούσια ομορφιά της Σαμόα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο "Τσάκι" επιστρέφει....Βγήκε το τρέιλερ!

Μια είδηση που θα την καταδιασκεδάσουν οι φίλοι των ταινιών τρόμου...

Η ταινια του Τσάκι ή όπως είναι γνωστή "η κούκλα του Σατανά' επιστρέφει!

Μετά από 30 χρόνια αυτή η σατανική κούκλα θα μας ξανατρομάζει. Στην δημιουργική ομάδα κρύβονται οι δημιουργοί του IT.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 21 Ιουνίου 2019. Η Aubrey Plaza θα υποδυθεί την Karen Barclay, μια μητέρα που κατά λάθος κάνει δώρο στον γιο της τη σατανική κούκλα, ενώ ο Brian Tyree Henry θα υποδυθεί τον αστυνομικό που θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο των κατά συρροή δολοφονιών που έχει διαπράξει.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Lars Klevberg, ο οποίος δήλωσε ότι επιδιώκει να σεβαστεί την αρχική βερσιόν της Κούκλας δια χειρός Don Mancini. Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι David Katzenberg και Seth Grahame-Smith, οι οποίοι βρίσκονται πίσω και από την παραγωγή του It: Chapter One.

Δείτε το τρέιλερ:


Dark phoenix! Βγηκε το τρέιλερ!

Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ, το ξέρετε έτσι; Μια οι Avengers, μια το Lion King, μια το Star Wars... όλο την ώρα βρισκόμαστε σε μια αναμονή....

Τώρα λοιπόν, είδαμε και το ολοκληρωμένο τρέιλερ του Dark Phoenix. Και είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Στο γεμάτο αυτό τρέιλερ θα δούμε πως η Τζιν Γκέυ έγινε η Ντακ Φοινιξ. Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, την έιχαμε ξαναδει. Να σας θυμήσουμε ότι στην τελευταία ταινία των X-Men, Apocalypse, είδαμε για πρώτη φορά την Ντάρκ Φοίνιξ.

Στις 7 Ιουνίου θα απολαύσουμε την νεά ταινία X-men, Dark Phoenix

Επίσης ξέρετε ποια είναι η Τζην Γκρέυ; Η Σανσα Στάρκ από το Game of thrones!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share