Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Dark phoenix! Βγηκε το τρέιλερ!

Δείτε το βίντεο...

18 Απριλίου 2019 14:30
Dark phoenix! Βγηκε το τρέιλερ!

Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ, το ξέρετε έτσι; Μια οι Avengers, μια το Lion King, μια το Star Wars... όλο την ώρα βρισκόμαστε σε μια αναμονή....

Τώρα λοιπόν, είδαμε και το ολοκληρωμένο τρέιλερ του Dark Phoenix. Και είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικό.

Στο γεμάτο αυτό τρέιλερ θα δούμε πως η Τζιν Γκέυ έγινε η Ντακ Φοινιξ. Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, την έιχαμε ξαναδει. Να σας θυμήσουμε ότι στην τελευταία ταινία των X-Men, Apocalypse, είδαμε για πρώτη φορά την Ντάρκ Φοίνιξ.

Στις 7 Ιουνίου θα απολαύσουμε την νεά ταινία X-men, Dark Phoenix.

Επίσης ξέρετε ποια είναι η Τζην Γκρέυ; Η Σανσα Στάρκ από το Game of thrones!

Rocketman: Η ταινία για τη ζωή του Elton John

Rocketman: Η ταινία για τη ζωή του Elton John

Η μεγάλη περσινή επιτυχία του Bohemian Rhapsody έβαλε τόσο τη βιομηχανία, όσο και το κοινό στον «πυρετό» των μουσικών βιογραφιών. Και το επόμενο εγχείρημα που θεωρείται επί του παρόντος «hot», είναι το Rocketman -μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή και πορεία του Elton John.

Το Rocketman βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, αφού ανακοινώθηκε ότι θα «προσγειωθεί» στα βρετανικά σινεμά στις 17 Μαΐου, φτάνοντας έπειτα στις Η.Π.Α. στις 31 Μαΐου. Έτσι, η παραγωγή έδωσε αυτές τις μέρες ένα νέο επίσημο trailer, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

ταινία ελτον τζον 2

Διόλου τυχαία, τη σκηνοθεσία του Rocketman ανέλαβε ο Dexter Fletcher -ο άνθρωπος δηλαδή που αντικατέστησε τον Bryan Singer στη σκηνοθεσία του Bohemian Rhapsody.

Τον ρόλο του σερ Έλτον ανέλαβε ο 29χρονος Άγγλος ηθοποιός και τραγουδιστής Taron Egerton, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη βρετανική τηλεόραση. Τον ρόλο του Bernie Taupin θα παίξει ο 32χρνος Άγγλος ηθοποιός και χορευτής Jamie Bell, που έγινε γνωστός το 2000 από το Billy Elliot.

ταινία ελτον τζον

Δείτε το τρέιλερ:

 

Ροή ειδήσεων

Share