Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τέλεια νέα! Επιστρέφει η οικογένεια Άνταμς!

Δείτε το βίντεο...

10 Απριλίου 2019 14:38
Τέλεια νέα! Επιστρέφει η οικογένεια Άνταμς!

Η κινηματογραφική οικογένεια με το black humor επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά στην animated εκδοχή της. Η νέα Addams Family αποτελείται από τους Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Annihilation) στο ρόλο του ‘Gomez Addams’, Charlize Theron (Atomic Blonde, Mad Max: Fury Road) ως ‘Morticia Addams’, Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post, If I Stay) ως ‘Wednesday Addams’, Finn Wolfhard (It, Netflix’s Stranger Things) ως ‘Pugsley Addams’, Nick Kroll (Big Mouth, Sing) ως ‘Fester’, Bette Midler (Hocus Pocus, Beaches) ως Γιαγιά και Allison Janney (I, Tonya) στο ρόλο της ‘Margaux Needler’. H υπόθεση της ταινίας ακολουθεί τη ζωή της οικογένειας Addams καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την παρουσιάστρια ενός reality show.

Η ιστορία της Οικογένειας Άνταμς ξεκίνησε στο περιοδικό The New Yorker το 1938, μέσα από τα σκίτσα του Charles Addams. Στα 60s οι χαρακτήρες και η ιστορία της Οικογένειας Άνταμς έγιναν τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τους John Astin και Carolyn Jones, ενώ λίγα χρόνια μετά έγιναν και σειρά κινουμένων σχεδίων. Η ιστορία μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1991, με πρωταγωνιστές τους Raul Julia, Anjelica Huston και Christina Ricci.

To project της επιστροφής της Οικογένειας Άνταμς στη μεγάλη οθόνη βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια. O σκηνοθέτης της νέας animated ταινίας που θα αφηγείται τις περιπέτειες της πιο weird και ταυτόχρονα αξιολάτρευτης οικογένειας θα είναι ο Conrad Vernor, δημιουργός του Sausage Party, ενώ το σενάριο ανήκει στον Matt Lieberman. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 11 Οκτωβρίου 2019. Δείτε το πρώτο trailer:

O Joaquin Phoenix είναι ο Joker και το νεό τρέιλερ μας τρέλανε!

Μετά από μια ολιγόμηνη περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Joker, Todd Philips, αποφάσισε ότι δεν είναι τελικά σωστό να μας χτυπάει τα κουδούνια του σπιτιού για να μας δείξει φωτογραφίες ή κλιπς από τα γυρίσματα, έφτασε το πρώτο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix.

Η νέα ταινία για τον αντίπαλο του Batman διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1980 και όπως όλα δείχνουν θα μοιάζει με αστυνομικό θρίλερ. Ο Philips αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα της Warner Bros. ώστε ο χαρακτήρας του Joker να αποδοθεί πιο ρεαλιστικά και λιγότερο εικονοκλαστικά σε σχέση με τους χαρακτήρες της DC Comics που έπεσαν στα χέρια του Zack Snyder, ωστόσο κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις 4 Οκτωβρίου.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share