Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στιγμιαία οικογένεια: Μια διαφορετική κωμωδία

Το Athensmagazine.gr σας προτείνει!

27 Μαρτίου 2019 10:59
Στιγμιαία οικογένεια: Μια διαφορετική κωμωδία

Ο μέτρ της κωμωδίας Σον Άντερς μας προτείνει μια διαφορετική κωμωδία με δυνατό μήνυμα. Μέσα από απίστευτους μπελάδες το κοινό μπορεί να δει με άλλον τρόπο το θέμα της αναδοχής.

Ο Πιτ και η Έλι είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που αποφασίζουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Έτσι αποφασίζουν να πάρουν το δρόμο της αναδοχής. Όταν θα γνωρίσουν τρία αδέρφια, συμπεριλαμβανομένης καις μιας 15χρονης που κάνει την επανάσταση της, θα διαπιστώσουν ότι από εκεί που δεν είχα κανένα παιδί βρέθηκαν με τρία.

Ο σκηνοθέτης αναφέρει χαρακτηριστικά για την ταινία αλλά και το θέμα της ανάδοχης οικογένειας "Σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο αν ο Τζον Μόρις και εγώ μπορούσαμε να κάνουμε μια κωμωδία γι αυτό και όχι ένα βαρύ δράμα που ο κόσμος θα φοβόταν να δει.Ελπίζω αυτή η ταινία να βοηθήσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη να βρουν ένασπίτι και μια οικογένεια."

Η ταινία διαθέτει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία καθώς ο Άντερς συνεργάστηκε με την Μαρίντ Γκριν. Η Μαρίντ ξέρει από πρώτο χέρι το θέμα της αναδοχής καθώς και εκείνη υιοθετήθηκε στα 13 της. Ο Αντερς και Ο Μόρις την έχρισαν βοηθό για το σενάριο και την είχαν κοντά τους καθ'όλη την διάρκεια των γυρισμάτων. " Υιοθετήθηκα στα 13 μου. Μέχρι τότε ήμουν εκτός συστήματος. Με πήραν από την μητέρα όταν ήμουν 8 χρονών γιατί έκανε χρήση και είχε βίαιους συντρόφους. Έζησα σε διάφορα σπίτια μέχρι να επιστρέψω μαζί της και να ξεκινήσει ξανά τη χρήση. Επέστρεψα στην ανάδοχη και ευτυχώς βρέθηκαν άνθρωποι που με υιοθέτησαν. Έτσι απέκτησα γονείς και αδέρφια" σχολιάσει η Γκρίν.

Σε πολλές σκηνές χρησιμοποιήθηκαν σαν βοηθητικά μέλη οικογένειες που έχουν υιοθετήσει παιδιά. " Θέλαμε να βάλουμε στην ταινία όσους ανθρώπους έχουν εμπλακεί στο θέμα. Είτε οικογένειες που έχουν υιοθετήσει, είτε παιδιά που έχουν υιοθετηθεί και γενικά οποιονδήποτε έχει σχέση με αυτόν τον κόσμο", σχολιάζει ο Τζον Μόρις.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου 2019.

Δείτε το τρέιλερ:

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία

Σον Άντερς

Σενάριο

Σον Άντερς, Τζον Μόρις

Παραγωγή

Τζον Μόρις, Μαρκ Έβανς, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Στίβεν Λέβινσον

Ηθοποιοί

Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρόουζ Μπερν, Οκτάβια Σπένσερ, Τιγκ Νοτάρο, Ιζαμπέλα Μόνερ, Μάργκο Μάρτιντεϊλ

Φωτογραφία

Μπρετ Πάουλακ

Μοντάζ

Μπραντ Γουίλαϊτ

Διεύθυνση Παραγωγής

Κλέιτον Χάρτλεϊ

Μουσική

Μάικ Άντριους

Διάρκεια

115’

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share