Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα (14/3)!

«Οι Αδερφοί Σίστερς», «Οι Αγώνες Μας» και «Η Χήρα»

14 Μαρτίου 2019 09:10
Αυτές είναι οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα (14/3)!

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα σήμερα και θα κάνουν τους σινεφίλ να τρέξουν στα σινεμά της γειτονιάς τους είναι έξι και εμείς σας τις παρουσιάζουμε! Είναι οι καλύτερες ταινίες και είναι βραβευμένες από Φεστιβάλ της Βενετίας και Τορίνου!

Ο Ζακ Οντιάρ σκηνοθετεί την πρώτη του αμερικανική ταινία, την βραβευμένη στο Φεστιβάλ Βενετίας «Οι Αδερφοί Σίστερς», η διακεκριμένη - στο Φεστιβάλ του Τορίνο - ταινία «Οι Αγώνες Μας» έρχεται σε διανομή από τη «One from the Heart» και οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ και Ιζαμπέλ Ιπέρ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Η Χήρα».

Αναλυτικά οι ταινίες:

Οι Αδερφοί Σίστερς (The Sisters Brothers)

Περιγραφή

Δύο αδέλφια ο Έλι και ο Τσάρλι Σίστερς προσλαμβάνονται για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα που έκλεψε από το αφεντικό τους.

Σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ

Πρωταγωνιστούν οι: Τζον Σ. Ράιλι, Χοακίν Φίνιξ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ριζ Αχμεντ

Διανομή: Spentzos Films

Οι Αγώνες Μας (Nos Batailles)

Περιγραφή

Ο Ολιβιέ αγωνίζεται με τους συναδέρφους στη δουλειά ενάντια στις αδικίες, όμως μια νύχτα, η σύζυγός του Λώρα, εγκαταλείπει εκείνον και τα παιδιά του, ηλικίας 9 και 6. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο αγώνα και νέες αρμοδιότητες. Μπορεί να βρει την ισορροπία;

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Σενέζ

Πρωταγωνιστούν οι: Ρομέν Ντιρίς, Λουσί Ντεμπέ, Λετίσια Ντος

Διανομή: One From the Heart

Η Χήρα (Greta)

Περιγραφή

Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Πρωταγωνιστούν οι: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρόε, Στίβεν Ρία, Πάρκερ Σόγιερς, Κολμ Φιόρε

Διανομή: Tanweer

Arctic

Περίληψη

Ένας άνδρας αποκλεισμένος στην Αρκτική μετά από σύγκρουση αεροπλάνου, πρέπει να αποφασίσει αν θα πρέπει να παραμείνει στην ασφάλεια της αυτοσχέδιας σκηνής ή να ξεκινήσει ένα θανατηφόρο ταξίδι στο άγνωστο.

Σκηνοθεσία: Τζο Πένα

Πρωταγωνιστούν: Μαντς Μίκελσεν, Μαρία Θέλμα Σμαραντότιρ

Διανομή: Weird Wave

Σκιά (Shadow)

Περιγραφή

Ο σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού επανερμηνεύει την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού

Πρωταγωνιστούν οι: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γκουαν Ξιαοτόνγκ

Διανομή: Odeon

Wonder Park (Το Πάρκο των Θαυμάτων)

Περιγραφή

Το Wonder Park αφηγείται την ιστορία ενός συναρπαστικού λούνα παρκ, όπου η απίστευτη φαντασία της μικρής Τζουν ζωντανεύει.

Σκηνοθεσία: Τζος Απελμπάουμ

Διανομή: Odeon

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share