Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (29/11): Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με ταινίες για όλα τα γούστα!

Μην τις χάσετε!

29 Νοεμβρίου 2018 10:20
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (29/11): Ο Νοέμβριος μας αποχαιρετά με ταινίες για όλα τα γούστα!

Πέμπτη σήμερα και οι νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σ΄ όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας τις παρουσιάζει!

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας είναι ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές.
Ευτυχισμένος Όσκαρ
Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Έβερετ
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στο Παρίσι, ο Όσκαρ Ουάϊλντ (Rupert Everett) περνά τις τελευταίες στιγμές της ζωής του και οι εικόνες του παρελθόντος ζωντανεύουν και τον μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Κάποτε υπήρξε ο διασημότερος άνθρωπος στο Λονδίνο, ένας καλλιτέχνης που «σταυρώθηκε» από μια κοινωνία που αρχικά τον λάτρευε. Ήταν εκείνος ο εραστής που οδηγήθηκε στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνεχιζε μια καταστροφικη πορεία ως τα τελευταία κεφάλαια της ζωής του.

Μαρλίνα – Η δολοφόνος σε τέσσερις πράξεις
Σκηνοθεσία: Μούλι Σουρία
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Στους έρημους λόφους ενός νησιού της Ινδονησίας, μια συμμορία εισβάλει στο σπίτι της Μαρλίνα, μιας νεαρής χήρας, με κακούς σκοπούς: όχι μόνο της κλέβουν τα ζώα αλλά την αναγκάζουν να τους προσφέρει όλων των λογιών τις «υπηρεσίες». Η Μαρλίνα αντεπιτίθεται: δηλητηριάζει κάποια από τα μέλη της συμμορίας κι αποκεφαλίζει τον αρχηγό τους. Μετά ξεκινάει ένα ταξίδι με τελικό προορισμό τη δικαιοσύνη, τη χειραφέτηση, την εκδίκηση και την εξιλέωση. Όμως, ο δρόμος είναι μακρύς. Ειδικά όταν το φάντασμα του ακέφαλου θύματός της αρχίζει να την καταδιώκει.

Σιωπηλή επανάσταση
Σκηνοθεσία: Λαρς Κράουμε
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
1956. Ο Κούρτ και ο Τέο, μαθητές από το Ανατολικό Βερολίνο, επισκέπτονται έναν κινηματογράφο στη δυτική πλευρά της πόλης όπου πληροφορούνται τα τραγικά γεγονότα που ακολούθησαν την εξέγερση στην Βουδαπέστη. Γυρίζοντας στο σχολείο πείθουν τους υπολοίπους συμμαθητές να κρατήσουν ένα λεπτό σιγής ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των Ούγγρων για ανεξαρτησία από τους Σοβιετικούς. Παρόλο που ο διευθυντής του σχολείου επιχειρεί να αποσιωπήσει το γεγονός, ο κρατικός μηχανισμός επιστρατεύει κάθε μέσο για να ανακαλύψει και να τιμωρήσει παραδειγματικά τον αντιφρονούντα υποκινητή της διαμαρτυρίας.

Ρομπέν των Δασών
Σκηνοθεσία: Ότο Μπάθουρστ
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έγκερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.

Creed II
Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζ.
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κρίντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που έχει βλάψει την οικογένεια του. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις
Σκηνοθεσία: Diederik Van Rooijen
ΤΡΟΜΟΥ
Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής κοπέλας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed (Shay Mitchell), που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.

Ο δρόμος μας
Σκηνοθεσία: Σήφης Στάμου και Παυλίνα Αγαλιανού
ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
Η ιστορία για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ με πλούσιες αφηγήσεις και σημαντικές μαρτυρίες.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share