Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας διαφορετικός Ρομπέν των Δασών: Ο πιο urban ήρωας στην πιο φρέσκια και νεανική του εκδοχή

Μην την χάσετε!

28 Νοεμβρίου 2018 16:20
Ένας διαφορετικός Ρομπέν των Δασών: Ο πιο urban ήρωας στην πιο φρέσκια και νεανική του εκδοχή

Η φαντασμαγορική περιπέτεια «Ρομπέν των Δασών» έρχεται να μας συστήσει τον εμβληματικό παράνομο ως τον σκοτεινό, δυνατό ήρωα μιας ταραχώδους πόλης που τον έχει απόλυτη ανάγκη. Ο δίκαιος και ευγενής ληστής απαρνιέται την καταγωγή του και τον τίτλο του ως κόμη Ρομπέν του Λόξλεϊ και αφιερώνεται στην απονομή δικαιοσύνης και την ανακατανομή του πλούτου. Στη συναρπαστική αυτή περιπέτεια, ο Ρομπέν, ένας σκληραγωγημένος Σταυροφόρος μαζί με τον Μαυριτανό μέντορά του Λιτλ Τζον εξεγείρονται ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα και η ιστορία εξελίσσεται με σκληρές και εντυπωσιακές μάχες, μια απρόσμενη φιλία και ένα διαχρονικό ρομάντζο.

Ο σκηνοθέτης των Peaky Blinders και Black Mirror ενώνει τις δυνάμεις του με τον παραγωγό Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ένα ταλαντούχο και πολυπληθές καστ ηθοποιών και μας προσφέρουν ένα μοναδικό blockbuster γεμάτο ασταμάτητη δράση και άψογα χορογραφημένες μάχες. Το μοναδικό καστ αποτελείται από τον γνωστό για τη συμμετοχή του στο «Kingsman» Τάρον Έγκερτον, τον βραβευμένο με Όσκαρ για το «Ray» Τζέιμι Φοξ, τον αξέχαστο Mr. Grey στο «Fifty Shades of Grey» Τζέιμι Ντόρναν, τον ταλαντούχο Μπεν Μέντελσον που συμμετείχε στις ταινίες «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», «Rogue One: A Star Wars Story» και, τέλος, την πανέμορφη και χαρισματική Ιβ Χιούσον που ξεχώρισε στο πρόσφατο remake «Ο Πεταλούδας» καθώς και στη συμμετοχή της στη σειρά «The Knick».


Μια εντελώς διαφορετική και άκρως νεανική εκδοχή του αγαπημένου ήρωα παίρνει «σάρκα και οστά» στην εντυπωσιακή παραγωγή που φέρνει μαζί της μια urban ατμόσφαιρα με γρήγορους ρυθμούς, φοβερά stunts, εντυπωσιακά εφέ και απανωτές εκρήξεις!

Και επειδή όλα είναι μέσα στη ζωή και κάθε ήρωας χρειάζεται μια ηρωίδα, η πανέμορφη Μαριάν θα έρθει να ταράξει τη ζωή του Ρομπέν. Ένας κλασικός και διαχρονικός έρωτας θα δώσει στην ταινία την απαραίτητη δόση ρομάντζου με τον πιο περιπετειώδη τρόπο.


Ο «Ρομπέν των Δασών» είναι η ευκαιρία σου να απολαύσεις αληθινή δράση και μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL

Δείτε το τρέιλερ:

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share