Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

H νέα ταινία του Paul Greengrass «22 Ιουλίου» από το Netflix! - Δείτε το trailer! (Video)

Μία αληθινή ιστορία!

5 Σεπτεμβρίου 2018 12:43
H νέα ταινία του Paul Greengrass «22 Ιουλίου» από το Netflix! - Δείτε το trailer! (Video)

Στο «22 Ιουλίου», ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης Paul Greengrass (Captain Phillips, United 93) αφηγείται την αληθινή ιστορία των γεγονότων που ακολούθησαν την πιο αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που έγινε ποτέ στην Νορβηγία.

Στις 22 Ιουλίου 2011, 77 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας ακροδεξιός εξτρεμιστής εκπυρσοκρότησε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Όσλο κι έπειτα εισέβαλε σε μια κατασκήνωση νεολαίας και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του 20χρονου μοντελού πριν βρεθεί νεκρό σε γιοτ στην Κεφαλονιά!

Tο «22 Ιουλίου» παρακολουθεί το προσωπικό και συναισθηματικό ταξίδι ενός επιζώντα, προκειμένου να απεικονίσει τη διαδρομή της χώρας προς την επούλωση και την αποκατάσταση.

Δείτε το trailer:

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Paul Greengrass, το «22 Ιουλίου» βασίζεται στο βιβλίο της Åsne Seierstad “One of Us: The Story of an Attack in Norway - and Its Aftermath”. Πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Scott Rudin, Paul Greengrass, Gregory Goodman και Eli Bush.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτοί πιάστηκαν στα "πράσα" σε δωμάτιο στον γάμο Τανιμανίδη - Μπόμπα!

Πρωταγωνιστούν οι Anders Danielsen Lie, Jon Øigarden, Jonas Strand Gravli, Maria Bock, Thorbjørn Harr, Ola G. Furuseth, Seda Witt και Isak Bakli Aglen.

Το 22 July έρχεται την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Netflix.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share