Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Star Wars»: Το πρώτο τρέιλερ για το...«The Last Jedi»!

24 Απριλίου 2017 11:36
«Star Wars»: Το πρώτο τρέιλερ για το...«The Last Jedi»!

Τον Δεκέμβριο έχετε ραντεβού με τον Τελευταίο Τζεντάι. Ή μήπως είναι πληθυντικός;

Θυμάστε το opening crawl του 'Η Δύναμη Ξυπνάει'; Ε, ο 'Τελευταίος Τζεντάι' επιστρέφει!

Ποια είναι λοιπόν η Ρέι, γιατί αυτοεξορίστηκε ο Λουκ Σκαιγουόκερ και ποια είναι η μυστική ταυτότητα του παραμορφωμένου Σνόουκ; Η συνέχεια του 'Η Δύναμη Ξυπνάει' που έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων στη Βόρεια Αμερική, ξύπνησε την εφηβική νοσταλγική διάθεση κάθε ενήλικα που είχε ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά και σύστησε τη Δύναμη σε μία νέα γενιά θεατών, θα επιστρέψει με απαντήσεις στη μεγάλη οθόνη στις 15 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έσκασε τώρα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το πιο συναρπαστικό επεισόδιο!

Στο Επεισοδίο 8 η Λόρα Ντερν και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο αποτελούν τις νέες προσθήκες του καστ, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι το πως θα χειριστούν οι δημιουργοί τον πρόσφατο, άδικο χαμό της Κάρι Φίσερ. Η Φίσερ είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας και αναμένονταν να συνεχίσει στο Επεισόδιο 9, κάτι το οποίο θα συμβεί, όπως επιβεβαίωσε η κόρη της Μπίλι Λουρντ, με τη χρήση έξτρα υλικού του 'Last Jedi' που δεν είναι στο τελικό μοντάζ. Η Lucasfilm πάντως έχει αρνηθεί πως θα προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση της Πριγκίπισσας Λέια.

Δείτε το τρέιλερ στο Athensmagazine.gr!

Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον ισχυριζόταν εδώ και καιρό πως ο τίτλος του 'Επεισοδίου 8' είναι δεδομένος. Είχε μάλιστα υπονοήσει πως δεν είναι πρωτότυπος και μπορεί να τον έχουμε ήδη 'δει' σε κάποια άλλη πλατφόρμα, όπως βιβλίο ή video game. Και όταν με σχετική ανάρτηση στο twitter αποκαλύφθηκε πως ο υπότιτλος του όγδοου επεισοδίου της saga είναι 'The Last Jedi' (Ο Τελευταίος Τζεντάι), αρκετοί θμήθηκαν το μυθιστόρημα των Μάικλ Ριβς και Μάγια Κάθριν Μπόνχοφ (αρχικός τίτλος του βιβλίου ήταν Jedi Dawn), που είχε κυκλοφορήσει το 2013, αν και λογικά δεν θα έχει καμία σύνδεση με την ταινία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 11 Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί που «έφυγαν» προτού δουν την τελευταία τους ταινία!

Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες για τα 'Tale of the Jedi Temple' και 'The Order of the Dark Side', λαμβάνοντας υπόψη τις αναλογίες των τίτλων της κλασικής τριλογίας με τα πρίκουελ, αλλά και τις νέες ταινίες (π.χ. Μία Νέα Ελπίδα / Η Αόρατη Απειλή / Η Δύναμη Ξυπνάει). Ο δυσοίωνος τίτλος του 'Τελευταίου Τζεντάι' αντλεί έμπνευση από την σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και ακολουθεί το παράδειγμα των 'Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται' και 'Η Επίθεση των Κλώνων'.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share