Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Τα στρουμφάκια: το χαμένο χωριό» στην Αθήνα και... ξενέρωσε κόσμο! (photos)

29 Μαρτίου 2017 12:02
Έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Τα στρουμφάκια: το χαμένο χωριό» στην Αθήνα και... ξενέρωσε κόσμο! (photos)

Η αγαπημένη Στρουμφοπαρέα επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτή τη φορά σε κανονική animated ταινία και χωρίς ηθοποιούς, με τη Στρουμφίτα να πρωτοστατεί μιας περιπέτειας για να ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, κάνοντας όμως όλη την φιλόδοξη κατά τα άλλα, προσπάθεια, να... χάσει τη δική της ταυτότητα!

Αδιάφοροι διάλογοι, κενά στο σενάριο και καμία σχέση με το αυθεντικό κόμικ που μεγάλωσε γενιές και γενιές, η προσπάθεια κινηματογραφικής μεταφοράς της Στρουμφοπαρέας, απέτυχε παταγωδώς!

Σύνοψη:

Ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός μάλλον βαρετού ταξιδιού, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία, ωστόσο κατάφεραν να το κάνουν να φανεί τόσο αδιάφορο και απόλυτα απογοητευτικό για όσους από εμάς μεγαλώσαμε μαζί τους.

Δείτε φωτογραφίες στο Gallery του Athensmagazine.gr



 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share