Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μεγάλη προσοχή: Κλειστά πολλά σχολεία στην Ελλάδα! Δείτε πότε και ποια

12 Νοεμβρίου 2017 09:03
Μεγάλη προσοχή: Κλειστά πολλά σχολεία στην Ελλάδα! Δείτε πότε και ποια

Μια είδηση που αφορά όλους τους μαθητές και γονείς! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο παρακάτω κείμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

Με ανακοίνωση προς τα μέλη του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας γνωστοποιεί την ημερομηνία της Τακτικής του Γενικής Συνέλευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρή κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και... σκόνη!

Την ίδια μέρα λόγω της συνέλευσης δεν θα λειτουργήσουν (ως συνήθως) τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία όλου του Νομού. Η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η πρωινή Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με ώρα έναρξης 8.30. Η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γενική Συνέλευση είναι υποχρεωτική και απαραίτητη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστό το κέντρο της ΑΘήνας: Κοσμοσυρροή για τον 35ο Μαραθώνιο! Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

* Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας στηρίζει τους κατοίκους της Θάσου στο δίκαιο αίτημα τους για μόνιμη και σταθερή πορθμειακή γραμμή, που θα συνδέει τον Πρίνο με την Καβάλα. Η ανάλγητη συμπεριφορά των εφοπλιστών προς την κοινωνία της Θάσου γίνεται ασύδοτη από την εκμετάλλευση/ κατάχρηση του νόμου – πλαίσιο, που τους επιτρέπει να δρομολογούν τα πλοία με μοναδικό κριτήριο το κέρδος τους παραβλέποντας το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες των κατοίκων και των μετακινούμενων εργαζομένων της περιοχής.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share