Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Mustang Mach-E: Κυριαρχήστε στο δρόμο με Ford!

Η επιλογή είναι δική σας!

27 Απριλίου 2023 12:22
Mustang Mach-E: Κυριαρχήστε στο δρόμο με Ford!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από προηγμένα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, έως χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας επόμενου επιπέδου και καινοτόμες λεπτομέρειες σχεδιασμού: Η MUSTANG Mach-E προσφέρει μια αβίαστα απολαυστική οδηγική εμπειρία με επίκεντρο εσένα.

Μπες στην κομψή, εκλεπτυσμένη καμπίνα χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και σύστημα E-Latch. Μόλις βρεθείς στο εσωτερικό, θα βρεις μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων που θα βελτιώσουν την πλήρως ηλεκτρική οδηγική εμπειρία σου όπως το έξυπνο σύστημα One Pedal Drive για ομαλή, εύκολη οδήγηση και τρεις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης οι οποίες προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις επιδόσεων του οχήματος.

Ταυτόχρονα, τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας επόμενης γενιάς, όπως το FordPass Connect και το Ford SYNC 4A, σού επιτρέπουν να αλληλεπιδράς με το ηλεκτρικό SUV σου όπως ποτέ άλλοτε.

Η MUSTANG Mach-E είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων σε επιχειρήσεις με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease 529€ και σε ιδιώτες με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), 4 χρόνια σέρβις, 8 χρόνια συντήρηση και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect ή 160.000 χλμ.

Mustang Mach-E

Προφίλ οδήγησης

Η Mustang Mach-E σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την οδηγική σας εμπειρία στο στιλ που προτιμάτε. Τρία διαφορετικά προφίλ οδήγησης, τα Active, Whisper και Untamed, αλλάζουν τους ήχους του κινητήρα, τον εσωτερικό φωτισμό, ακόμα και την απόκριση του ηλεκτρικού SUV σας για να ταιριάζει απόλυτα με τη διάθεσή σας. Αποκλειστικά στην έκδοση Mach-E GT, το προφίλ Untamed Plus ενισχύει το προφίλ οδήγησης Untamed Drive του Mach-E. Σχεδιασμένο για την πίστα, ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο, χαρίζοντας συγκινήσεις μεγάλης διάρκειας.

Ενεργή ανάρτηση Magneride

ανάρτηση Mustang Mach-E

Προσαρμοζόμενη 1.000 φορές ανά δευτερόλεπτο, η ενεργή ανάρτηση MagneRide® βοηθά ώστε να διατηρείται το Mach-E GT σταθερά προσκολλημένο στην άσφαλτο. Οι αποσβεστήρες MagneRide® γεμίζουν με ένα έξυπνο μαγνητικό υγρό, επιτρέποντάς τους να προσαρμόζονται γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της επιφάνειας. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλή οδήγηση που εμπνέει σιγουριά.

One Pedal Drive

Η MUSTANG Mach-E διαθέτει το προηγμένο σύστημα One Pedal Drive. Ανασήκωσε το πόδι σου από το γκάζι και το αυτοκίνητο θα επιβραδύνει αυτόματα και ομαλά. Η ενέργεια που συνήθως χάνεται μέσω της επιβράδυνσης ανακτάται και χρησιμοποιείται για την επέκταση της ηλεκτρικής αυτονομίας του οχήματός σου. Με αυτό το σύστημα μπορείς να οδηγείς χρησιμοποιώντας το ένα πεντάλ για το μεγαλύτερο διάστημα. Θα πατήσεις το φρένο μόνο αν χρειαστεί να φρενάρεις πιο απότομα.

SYNC 4A

Το Ford SYNC 4A είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο με Cloud. Η συνδεσιμότητα στο Cloud επιτρέπει τον προηγμένο σχεδιασμό διαδρομών και τη συνομιλιακή αναγνώριση φωνής. Mε την ασύρματη σύνδεση του smartphone, τη διαχείριση φόρτισης του οχήματος, μια διαισθητική οθόνη αφής 15,5”και πολλά άλλα, θα ζήσεις ένα νέο κόσμο συνδεσιμότητας μέσω του αυτοκινήτου σου.

Εφαρμογή FORDPASS

Σύνδεσε τη Mach-E σου με την εφαρμογή FordPass στο smartphone σου, για να ξεκλειδώσεις ακόμα περισσότερο την έξυπνη πλευρά του. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνό σου για να εντοπίσεις το αυτοκίνητό σου, να το κλειδώσεις ή να το ξεκλειδώσεις από μακριά, να παρακολουθείς την πίεση των ελαστικών και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για την υγεία του οχήματος.

Fordpass Mustang

Μπορείς να προγραμματίζεις διαδρομές με το τηλέφωνό σου και στη συνέχεια να τους μοιράζεσαι με το όχημά σου. Επιπλέον μπορείς να σχεδιάζεις αυτόματα τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σε περίπτωση που τη χρειαστείς. Ειδικά για την Mach-E, η λειτουργία «Intelligent Range» εμφανίζει τα επίπεδα φόρτισης, την υπολειπόμενη απόσταση οδήγησης καθώς επίσης και τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης καθ' οδόν.

Απόλαυσε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο FordPass Charging Network, με εκπτώσεις στους σταθμούς φόρτισης NewMotion και IONITY.

Ασύρματη φόρτιση συσκευών

Μείνε συνδεδεμένος στην MUSTANG Mach-E σου. Με την ασύρματη φόρτιση τηλεφώνου διαθέσιμη ως βασικός εξοπλισμός, μπορείς να φορτίσεις με ευκολία το συμβατό smartphone σου χωρίς την χρήση ενός καλωδίου φόρτισης. Απλώς τοποθέτησε τη συσκευή σου στη βάση φόρτισης του οχήματος. Με αυτόν τον τρόπο, το κομψό εσωτερικό διατηρείται καθαρό και τακτοποιημένο, ενώ διασφαλίζεται ότι οι συσκευές σου παραμένουν φορτισμένες και έτοιμες για χρήση.

Mustang ασύρματη φόρτιση συσκευών

Αυτονομία μπαταρίας

Η MUSTANG Mach-E διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας, και δύο διαθέσιμες εκδόσεις πίσω κίνησης ή τετρακίνησης.

Η μπαταρία Mach-E τυπικού εύρους (75 kWh) προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 440 χλμ. ενώ η μπαταρία εκτεταμένου εύρους (98 kWh) παρέχει έως 600 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share