Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χάρη στην Plan Rental Car οδηγώ το αμάξι των ονείρων μου

Η λύση που έψαχνα!

10 Ιανουαρίου 2023 14:34
Χάρη στην Plan Rental Car οδηγώ το αμάξι των ονείρων μου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν καλά καλά κλείσω τα δεκαοχτώ μου χρόνια ήξερα με βεβαιότητα ένα πράγμα: ότι θέλω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης και αυτό γιατί ήμουν βέβαιη ότι η ελευθερία και η ανεξαρτησία που σου προσφέρει το αυτοκίνητο είναι ανεκτίμητη.

Σήμερα και μερικά χρόνια αφού έκλεισα τα δεκαοχτώ και έμαθα να οδηγώ, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι ήρθε η στιγμή να αποκτήσω ένα καλύτερο αυτοκίνητο, πιο κοντά σε αυτό που εγώ θεωρώ ιδανικό για εμένα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως, το budget μου δεν μου επιτρέπει να αγοράσω το αυτοκίνητο που ονειρεύομαι και να επιλέξω αυτό που εδώ και μήνες τριβελίζει το μυαλό μου.

Και εκεί που είχα αρχίσει να απογοητεύομαι.. ήρθε από το πουθενά η λύση. Η Plan Rental Car, με τα πλεονεκτήματα της, σου δίνει τη δυνατότητα επιλογής αυτοκινήτου.

Είτε επιθυμείς ένα ευρύχωρο εσωτερικό με διαθεσιμότητα και για παιδιά, είτε απλά ένα ευέλικτο πόλης, η Plan Rental Car σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής οχήματος, με διάρκεια από ένα μήνα έως και όσο εσύ επιλέξεις.

Η απόφαση του οχήματος γίνεται μέσα από έναν τεράστιο στόλο οχημάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, με μέσο όρο ηλικίας τα 2 έτη. Είναι απίστευτο... μέσα σε αυτά βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα.

Το δίκτυο εξυπηρέτησης ενοικίασης αυτοκινήτου σου παρέχει παράλληλα και την «Υπηρεσία Delivery» η οποία σου παραδίδει το όχημα είτε στον εργασιακό σου χώρο, είτε στην κατοικία σου εξυπηρετώντας τις μεγαλύτερες περιοχές της πόλης.

Plan Rental Car

Το προνόμιο της μηνιαίας ενοικίασης εκτός του ότι είναι συνώνυμο με τη γκάμα των επιλογών από μόνο του, παράλληλα σου προσφέρει και επιπλέον πλεονεκτήματα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις για το αγαπημένο σου όχημα, είναι το πόσο άμεσα θα είναι διαθέσιμο στα χέρια σου, απ’ τη στιγμή που το διαλέξεις. Στην Plan Rental Car έχεις την πολυτέλεια, να το παραλάβεις μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή της κράτηση σου, κρατώντας το όσο επιθυμείς. Στην περίπτωση, που μετά τον ένα μήνα αλλάξεις γνώμη, αποζητώντας κάποιο άλλο όχημα, ακόμη και μεγαλύτερης κατηγορίας, έχεις τη δυνατότητα να το αναβαθμίσεις, καταβάλλοντας απλά τη διαφορά.

Όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι, για να μη σε κουράσει η διαρκής γραφειοκρατία, στην Plan Rental Car δεν χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλες προκαταβολές και εγγυήσεις. Πληρώνεις μόνο μια φορά την ελάχιστη εγγύηση για την έναρξη της ενοικίασης, και το κόστος ξεκινά από 250€ μέχρι 500€ ανάλογα και την κατηγορία του αυτοκινήτου που έχεις επιλέξει.

Επιπλέον, απολαμβάνεις προνόμια όπως τα δωρεάν τέλη κυκλοφορίας, και τη συντήρηση του οχήματος η οποία συμπεριλαμβάνεται.

Η Plan Rental Car μου έδωσε τη λύση που χρειαζόμουν και το προνόμιο της επιλογής!

Διεύθυνση:

Καστοριάς 15, Γέρακας, 15344

Λ.Κηφισίας 278, Χαλάνδρι, 15232

Κρατήσεις & Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-18:00

Σάββατο: 09:30-14:30

Κυριακή: Κλειστά

Τηλέφωνο:

+30 210 6048072

Email:

[email protected]

Ακολουθήστε τους

Facebook

Instagram

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share