Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Ο Τζάμπας ζει»: Πώς θα «αναστήσεις» τους υαλοκαθαριστήρες σου με 0 ευρώ;

Μέγα κόλπο!

14 Δεκεμβρίου 2022 21:15
«Ο Τζάμπας ζει»: Πώς θα «αναστήσεις» τους υαλοκαθαριστήρες σου με 0 ευρώ;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αγορά θα βρεις διάφορα είδη υαλοκαθαριστήρων, διαφορετικής ποιότητας αλλά και τιμής. Αλλωστε, είναι ένα από τα κόστη που κανείς μας δεν μπορεί να αποφύγει, αν θέλει να βλέπει μπροστά του, μόλις χειμωνιάσει και αρχίσουν οι πρώτες βροχές. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάζει ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα κάτω από την γλώσσα! Λίγα λεπτά μετά...

Η οικονομική κρίση έχει βάλει τον κόσμο να ψάχνει όλο και πιο φθηνές επιλογές, αλλά ουσιαστικά κανείς δεν έχει σκεφτεί, πως μπορεί να συντηρήσει σε μορφή καινούργιων τους παλιούς του, υαλοκαθαριστήρες. Ο τρόπος είναι απλός και το κόστος άνευ σημασίας.

Δες το παρακάτω video και μας ευχαριστείς αργότερα για την μικρή συμβολή μας στην οικονομία της τσέπης σου…

Έβαλε μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες - Αν είστε οδηγοί θα σωθείτε!

Ξέρετε τι θα συμβεί εάν ρίξετε στους υαλοκαθαριστήρες σας μαγειρική σόδα; Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα. Δες τι γίνεται αν ρίξεις σόδα στους τοίχους!

Η μαγειρική σόδα, έχει αποδείξει πως έχει πολλές χρήσεις. Βρήκαμε μία η οποία θα βοηθήσει τους πάντες.

Οι υαλοκαθαριστήρες εκτός του ότι φθείρονται από τις καιρικές συνθήκες και χρειάζονται αλλαγή, συχνά «φιλοξενούν» σκόνη που μπορεί να χαράξει το παρμπρίζ σας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Βάζει ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα κάτω από την γλώσσα! Λίγα λεπτά μετά...

Καθαρίστε τα λάστιχά τους ακολουθώντας την απλή συνταγή: κάντε ένα διάλυμα από 1/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα και 1 λίτρο κρύο νερό.

μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες

Περάστε απαλά τα λάστιχα και σκουπίστε τις δύο πλευρές με ένα μαλακό πανί ή απορροφητικό χαρτί εμποτισμένο με διάλυμα (π.χ τύπου μωρομάντηλα). Στη συνέχεια, σκουπίστε τα λάστιχα με ένα στεγνό πανί, πριν τοποθετήσετε τους υαλοκαθαριστήρες στη θέση τους.

Ρίξτε 1/4 του φλιτζανιού μαγειρική σόδα σε ένα μεγάλο, καθαρό με καπάκι και στη συνέχεια προσθέστε 1/4 του φλιτζανιού υγρό πιάτων και αρκετό νερό για να γεμίσει σχεδόν μέχρι πάνω. Βιδώστε το καπάκι, ανακινήστε καλά και όταν θελήσετε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, βγάλτε το «μαγικό υγρό». Ανακινήστε το μπουκάλι ζωηρά, προσθέστε ζεστό νερό και ελάχιστο καθαριστικό εμπορίου και είναι έτοιμο για χρήση.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share