Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Indian Motorcycle επιστρέφει με το νέο της μοντέλο "Indian Scout Rogue"

Δυνατή, αξιόπιστη και ανανεωμένη

29 Ιουνίου 2022 08:42
Η Indian Motorcycle επιστρέφει με το νέο της μοντέλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Indian Motorcycle, η πρώτη αμερικάνικη εταιρεία μοτοσυκλετών, παρουσιάζει την εξελιγμένη μορφή της Indian Scout: το Scout Rogue. Ιδανικό για όλους εκείνους που θέλουν να βιώσουν νέα levels στην οδηγική εμπειρία τους, το νέο μοντέλο Scout Rogue είναι έτοιμο να προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και ταχύτητα στους αναβάτες του.

Έχοντας μια σειρά νέων χαρακτηριστικών που εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, διαθέτει εξαιρετικά χαμηλή σέλα με σπορ κάθισμα, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και προσφέροντας σταθερότητα στον αναβάτη. Για πιο εύκολες και ανάλαφρες διαδρομές, διαθέτει ανανεωμένο τιμόνι που χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον οδηγό και, σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο τροχό, δίνει την επιλογή για ξεχωριστό customizing.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα περάσει απαρατήρητο στους δρόμους της πόλης αλλά ούτε και της εξοχής. Το Scout Rogue ξεχειλίζει από δυναμισμό με την ανανεωμένη του εμφάνιση, καθώς διακρίνεται από τα καινούργια ενισχυμένα φτερά και από το total black look του κινητήρα. Είναι έτοιμο να συνοδεύσει τις βόλτες σας, αποτελώντας τον ιδανικό σύντροφο μετακίνησης για όλες τις εξορμήσεις σας.

 Η Indian Motorcycle επιστρέφει με το νέο της μοντέλο 'Indian Scout Rogue'


Ο αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle, Aaron Jax δηλώνει :
«Για πολλούς μοτοσικλετιστές, η ανάβαση σε μια μηχανή Indian προσφέρει μια ξεχωριστή αλλά ταυτόχρονα μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Αυτή την αίσθηση έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο το νέο Scout Rogue, που συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά με την optimum οδηγική εμπειρία στο έπακρο»

Καθώς η Ελλάδα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για αυτούς που αγαπούν τα ταξίδια, δίνει την δυνατότητα σε όλους τους θαυμαστές της μοτοσυκλέτας να γνωρίσουν μέρη που λίγοι μέχρι τώρα έχουν γνωρίσει. Το Scout Rogue έρχεται να συμπληρώσει αύτη τη μοναδική εμπειρία επιτρέποντας στους αναβάτες να επιτύχουν μεγαλύτερη άνεση από τα πίσω αμορτισέρ, τα οποία πλέον είναι ρυθμιζόμενα. Επιπλέον για μεγαλύτερο έλεγχο του κινητήρα της μηχανής υπάρχει η επιλογή του βοηθητικού στροφόμετρου με shift light, το οποίο υποδεικνύει στον αναβάτη το προτεινόμενο σημείο αλλαγής της ταχύτητας.

 Η Indian Motorcycle επιστρέφει με το νέο της μοντέλο 'Indian Scout Rogue'

Για τους λάτρεις των ταξιδιών στους “κρυμμένους” προορισμούς της Ελλάδας, το Rogue παρέχει άνεση στις διαδρομές μια και είναι εξοπλισμένο με τη σέλα τύπου Rider Comfort Seat. Η Syndicate 2-Up Seat και η Syndicate Solo Seat εξασφαλίζουν άνεση στους επιβάτες ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές. Η Syndicate Solo Seat είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναβάτης να είναι σταθερός και άνετος σε αυξημένες ταχύτητες. Επιπλέον διαθέτει επένδυση από βινύλιο, το οποίο δίνει στο κάθισμα αντοχή ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι, προκείμενου να μην λείψει τίποτα στους αναβάτες, υπάρχουν η πλαϊνή βαλίτσα και η αδιάβροχη Solo Rack Bag, οι οποίες μπορούν να στηριχθούν στις ειδικά διαμορφωμένες βάσεις Solo Bagage Rack.

 Η Indian Motorcycle επιστρέφει με το νέο της μοντέλο 'Indian Scout Rogue'

Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε καινούργιες διαδρομές με το νέο Scout Rogue της Indian;

Όλα τα προϊόντα, αξεσουάρ και καινούργια μοντέλα θα τα βρείτε στο κατάστημα της Indian Motorcycle Athens στην Γλυφάδα, Λεωφ. Βουλιαγμένης 88,ΤΚ 16675.

Αποκλειστικός και επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο Όμιλος Fais.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share