Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήρε ένα μανταλάκι και το έβαλε στο αμάξι - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς!

Έλυσε ένα μεγάλο πρόβλημα πολλών!

13 Απριλίου 2022 18:58
Πήρε ένα μανταλάκι και το έβαλε στο αμάξι - Όταν δείτε τον λόγο θα το κάνετε κι εσείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα… ενθουσιαστείτε! Σε κανέναν δεν αρέσει να οδηγεί ένα αυτοκίνητο που μυρίζει άσχημα κι έτσι πολλοί από εμάς καταλήγουμε να αγοράζουμε αποσμητικά χώρου, αλλά συνήθως περιέχουν πολλές χημικές ουσίες με άγνωστες συνέπειες για την υγεία μας…

Ευτυχώς, υπάρχει μια φυσική εναλλακτική λύση ειδικά για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου: ένα απλό μανταλάκι!

Αν βάλετε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε ένα μανταλάκι, το ξύλο θα απορροφήσει το άρωμα κι έτσι, όταν στη συνέχεια το τοποθετήσετε στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σας, η μυρωδιά θα διαχυθεί σε ολόκληρο το όχημα!

Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου και απαλλαγείτε από τους επίμονους λεκέδες

μαγειρικη-σοδα-αυτοκινητο

Τα δερμάτινα καθίσματα δίνουν μια πινελιά πολυτέλειας στο αυτοκίνητό σας. Κοστίζουν περισσότερο από τα απλά καθίσματα και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να τα φροντίζετε και να τα διατηρείτε καθαρά.

Ένας δύσκολος λεκές που μπορεί να συναντήσετε είναι το λάδι. Πως θα απαλλαγείτε από αυτόν; Μα φυσικά με τη χρήση μαγειρικής σόδας, το σπιτικό υλικό με τις απίστευτες χρήσεις. Παράλληλα, δείτε το μεγάλο μυστικό της γιαγιάς για αστραφτερή κεραμεική εστία.

Ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα πάνω στον λεκέ και τρίψτε με ένα νωπό πανί. Αφήστε την για μία νύχτα και θα απορροφήσει το λάδι. Σκουπίστε με ένα απαλό πανί.

Προσοχή! Μην αφήνετε ποτέ πλαστικά μπουκάλια με νερό στο αυτοκίνητό σας σε ζεστή μέρα - Σοκάρει ο λόγος

Όλοι μας το καλοκαίρι έχουμε την συνήθεια να αφήνουμε πλαστικά μπουκάλια με νερό μέσα στο αυτοκίνητο, και αγνοούμε τις τραγικές συνέπειες.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, είναι σημαντικό να παραμένουμε ενυδατωμένοι. Πολλοί κουβαλούν μαζί τους πλαστικά μπουκαλάκια με νερό, που μπορούν να ξαναγεμίσουν. Μια αμερικάνικη εταιρεία ηλεκτροδότησης προειδοποιεί όμως ότι το να αφήσουμε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό μέσα στο αυτοκίνητο είναι πολύ κακή ιδέα, όπως και το να πίνετε αυτό το νερό, που κρύβει ένα ένοχο μυστικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί γίνεται επίδειξη πως ένα μπουκάλι μπορεί να ξεκινήσει μια πυρκαγιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μια ηλιόλουστη μέρα. Ένας υπάλληλος της εταιρίας παραλίγο να αρπάξει φωτιά μέσα στο φορτηγάκι του! Ο Dioni Amuchastegu παρατήρησε να βγαίνει καπνός από το φορτηγό του κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού, καθώς το ηλιακό φως έκανε διάθλαση μέσα από το νερό.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο και την επόμενη φορά κρύψτε το νερό από τις ηλιακές ακτίνες.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share