Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτη ανακάλυψη: Στοιχειωμένη έκθεση αυτοκινήτου με σπάνιους «θησαυρούς» (photos-video)

Το... μυστικό πέρασμα στο παρελθόν της αυτοκίνησης αποκάλυψε ένας Αμερικανός στο Youtube

19 Ιανουαρίου 2022 09:38
Απίστευτη ανακάλυψη: Στοιχειωμένη έκθεση αυτοκινήτου με σπάνιους «θησαυρούς» (photos-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε ένα απόκοσμο θέαμα βρέθηκε ένας Αμερικανός, ο οποίος εντόπισε μια στοιχειωμένη έκθεση αυτοκινήτου, το εσωτερικό της οποίας έκρυβε σπάνιους τετράτροχους θησαυρούς.

Σε... χρονοκάψουλα μετατράπηκε μια έκθεση αυτοκινήτου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κρατώντας στο εσωτερικό της ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Τα αυτοκίνητα υγραερίου σημειώνουν μεγάλη άνοσο σε πωλήσεις στην Ελλάδα

εκθεση-αυτοκινητου

Ένα μυστικό το οποίο αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν ένας Αμερικανός YouTuber βρέθηκε στο κατώφλι της έκθεσης, διακρίνοντας στις καλυμμένες από σκόνη προθήκες της τη φιγούρα σπάνιων και πέρα από κάθε αμφιβολία ιστορικών οχημάτων.

Η έκθεση έδειχνε παρατημένη στην τύχη της, καθώς πολλά από τα τζάμια έχουν σπάσει και οι ξύλινες πόρτες έχουν σαπίσει. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που φιλοξενεί η έκθεση-φάντασμα βρίσκεται μια Ford Mustang Convertible της δεκαετίας του 1960, ένα Ford Woodie Wagon του 1941, ένα Ford Galaxie 500 Convertible, καθώς και μια Chevrolet Corvette.

εκθεση-αυτοκινητου

Μάλιστα, ένα τμήμα των εγκαταστάσεων της έκθεσης έχει καταρρεύσει, είτε σκεπάζοντας τα αυτοκίνητα που είχαν την τύχη να φιλοξενούνται εκεί είτε αφήνοντάς τα πλήρως εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει παρακολουθώντας τον Αμερικανό YouTuber να περιηγείται σε ένα βγαλμένο από ταινία τρόμου σκηνικό είναι τι μπορεί να προκάλεσε την πλήρη εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων αλλά και του πολύτιμου περιεχομένου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε ο John Amesie, η συγκεκριμένη έκθεση ανήκε σε μια οικογένεια, η οποία μετά την απώλεια ενός μέλους της δεν θέλησε να επιστρέψει σε αυτήν, αφήνοντας την στο έλεος του Θεού.

εκθεση-αυτοκινητου

Αν και από την τελευταία επίσκεψη του Αμερικανού YouTuber στην «South Weare Ford», κάποια από τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί και έχουν προστεθεί κάποιες πρόχειρες επιγραφές που δηλώνουν ότι τα οχήματα που φιλοξενεί είναι προς πώληση, δεν υπάρχουν σημάδια που να δηλώνουν ότι η τύχη της έκθεσης και των σπάνιων τετράτροχων που έχουν παγιδευτεί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπορεί να αλλάξει.

Πηγή: carandmotor.gr

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share