Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου; Ποτέ ξανά με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο!

Το απόλυτο μυστικό!

21 Δεκεμβρίου 2021 15:51
Θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου; Ποτέ ξανά με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το θόλωμα των τζαμιών του αυτοκινήτου μας τους χειμερινούς μήνες είναι ένα συνηθισμένο αλλά πάρα πολύ εκνευριστικό φαινόμενο

Όχι μόνο γιατί περιορίζουν την ορατότητα αλλά γιατί πολλές φορές κάνουν πολύ ώρα να ξεθολώσουν – κυρίως εάν το όχημα έχει μείνει ακίνητο για πολλές ώρες σε χαμηλές θερμοκρασίες

Το παρακάτω video μας δίνει μία πανεύκολη λύση για την απορρόφηση της υγρασίας μέσα στο αμάξι και την αποφυγή του θολώματος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις άμμο σιλικόνης για γάτες – γνωστή και ως κρυσταλλική άμμος – μέσα σε 2 κάλτσες και να τις αφήσεις στο αυτοκίνητο!

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τα λάθη που κάνεις όταν καθαρίζεις τα τζάμια!

Κάνεις φασίνα αλλά κάνεις και λάθη που σου τρώνε χρόνο.

Η Κυριακή είναι η μέρα του καθαρίσματος. Βάζεις τη φόρμα σου και ξεκινάς. Τα τζάμια είναι βραχνάς, είναι βάσανο, είναι διαρκώς με δαχτυλιές. Πόσο να τρίψεις κι εσύ; Πόσος χρόνος να σπαταληθεί μπροστά από το παράθυρο; Υπάρχει ο δρόμος ο σωστός και ο δρόμος της κούρασης. Υπάρχουν και κάποια λάθη που κάνεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο που σε καθυστερούν.

Καθαρίζεις τα τζάμια όταν έχει ήλιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που σου το λέμε αλλά ούτε και η τελευταία. Σωτήρια συμβουλή. Θα παρακολουθείς το δελτίο καιρού και μετά θα πιάνεις το πανί.

Δεν ξεσκονίζεις τα κουφώματα

Αν δεν ξεσκονίσεις οποιοδήποτε υγρό πέσει πάνω θα δημιουργήσει περισσότερη βρωμιά. Τσάμπα ο κόπος και το τέντωμα. Σκούπισε τα κουφώματα και μετά καθάρισε τα τζάμια.

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share