Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το Peugeot 208... είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

15 Δεκεμβρίου 2021 14:39
Το Peugeot 208... είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Το είδα στον δρόμο και δεν πίστευα στα μάτια μου! Τόσο όμορφο, τόσο εντυπωσιακό, τόσο γρήγορο... Το αυτοκίνητο των ονείρων μου μόλις μπήκε για τα καλά στην... καρδιά μου και εγώ ερωτεύτηκα... το Peugeot 208!

Την ίδια στιγμή μπήκα να ψάξω τα χαρακτηριστικά του και να δω τα χρώματα για να διαλέξω αυτό που θα με κάνει από εδώ και στο εξής ευτυχισμένη όταν οδηγώ. Νεανικό και με ξεχωριστό στυλ, το PEUGEOT 208 είναι εντυπωσιακό μέσα-έξω! Η εξωτερική του εμφάνιση είναι η επιτομή της ζωντάνιας και του σπορ χαρακτήρα, ενώ η ‘high-end’ εμφάνιση είναι ό,τι πρέπει για μένα που θέλω ένα αμάξι να μου ταιριάζει!

Peugeot αυτοκίνητο σαλόνι

Όσο για το σούπερ ντιζαϊνάτο εσωτερικό, το βλέμμα μου τράβηξε το PEUGEOT i-Cockpit©, που περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D καθώς και πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που συναντά κανείς σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Ταυτόχρονα πολύ οικονομικό αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στην προστασία του περιβάλλοντος, είναι ένα αυτοκίνητο που σέβεται την οικολογική μου συνείδηση και με κάνει ακόμα πιο περήφανη. Με κινητήρα εσωτερικής καύσεως (βενζίνη / diesel) ή ηλεκτροκινητήρα, συμβάλλει στον περιορισμό των εκπομπών του CO2, ενώ ξεχωρίζει για το αυξημένο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας μέσα από τη βελτιωμένη ηχο- και θερμο-μόνωση στο εσωτερικό με χαμηλότερο επίπεδο κραδασμών.

Peugeot αυτοκίνητο

Είναι ένα αυτοκίνητο-κόσμημα για μένα που θέλω να κινούμαι στην πόλη με ασφάλεια και άνεση, χωρίς να κάνω έκπτωση στο design και στον μοντέρνο σχεδιασμό και μάλιστα σε πολύ δελεαστική τιμή. Γιατί και το αυτοκίνητο πρέπει να έχει... στυλ!

Άλλωστε δεν είναι τυχαία βραβευμένο ως “Car Of The Year” και “Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020”!

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share