Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στην Αθήνα προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου!

20 Σεπτεμβρίου 2017 11:35
Στην Αθήνα προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου!

Με δεδομένο ότι την αγορά αυτοκινήτου καταγράφει συνεχείς αυξήσεις τα τελευταία τρία χρόνια, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγω για ακόμα μεγαλύτερες την επόμενη διετία -κυρίως λόγω ανελαστικής ανάγκης- μία έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, ενδείκνυται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί 14 – 24 Σεπτεμβρίου αποτελεί προάγγελο των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια αυτό το σημαντικό ραντεβού της αυτοκίνησης, ακολουθούσε η έκθεση της Αθήνας. Και η παράδοση θα συνεχιστεί και φέτος!

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στην αίθουσα Ξιφασκίας.

Τα πολλά νέα μοντέλα που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το After Market και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με τη συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν.

Τέλος, τα δωρεάν test drive δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.

Πηγή: newsauto.gr

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share