Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Θα κάνει θραύση: Η Mercedes βγάζει στην αγορά το πρώτο γιοτ της! (Photos)

10 Μαΐου 2017 14:08
Θα κάνει θραύση: Η Mercedes βγάζει στην αγορά το πρώτο γιοτ της! (Photos)

Με ένα σκάφος βγαλμένο από όνειρο, η Mercedes δοκιμάζει την τύχη της στο νερό και καλεί τους έχοντες πολλά, να την τιμήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η κίνηση ματ των Διασήμων που έφερε την μεγάλη ανατροπή! Τα νεύρα, η ένταση, το ξεχωριστό έπαθλο και ένας Ντάνος να "γυαλίζει" το μάτι του (videos)

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή αρκετοί στον κόσμο, που σίγουρα δεν αγχώνονται όταν ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του και καμία ματιά δεν θα ρίξουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα ήταν άλλωστε δύσκολο να ξεχωρίσουν τα μηδενικά με μια ματιά ώστε να απαντήσουν αμέσως αν είναι δεκάδες ή εκατοντάδες τα εκατομμύρια μέσα στον συγκεκριμένο.

p1bfhuoqs81egulmu1rrrs0msqo6_900.jpg

Συνήθως, όταν αποφασίσουν να «κλαδέψουν» κάποιον από τους λογαριασμούς τους, οφείλουν στον εαυτό τους να γίνει εντυπωσιακά. Να πληρώσουν κάτι για το οποίο μόνο να ονειρεύονται θα μπορούν οι «κοινοί» θνητοί, βάζοντας μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο κόσμων.

p1bfhuoqs81o4ppmc1hanv6611u78_900.jpg

Μια τέτοια ανάγκη προσπαθεί να καλύψει η Mercedes, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα γιότ. Το “Silver Arrow of the Seas”, είναι η επίσημη πρώτη της εταιρείας στο χώρο της πολυτελούς μετακίνησης επάνω στο νερό, συνδυάζοντας την τεράστια εμπειρία ενός leader της αυτοκίνησης, με ό, τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στη ναυπηγική.

p1bfhuoqs8117e1ibk1mhrsvh18u8a_900.jpg

Ένα γιότ 16 μέτρων με δύο Mercedes, φυσικά, κινητήρες των 480 ίππων έκαστος, μεταφέρουν άνετα έως και 10 επιβάτες με ταχύτητες που φτάνουν τους 30 κόμβους. Όσο για το σχεδιασμό, οι γραμμές του Silver Arrow είναι με απλά λόγια, αξεπέραστες. Το εμβληματικό, για τη Mercedes, μεταλλικό ασημί φινίρισμα του εξωτερικού, σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο το επιθετικό του σουλούπι, ενώ η χρήση του ξύλου στο εσωτερικό δίνει την αντίθεση που ενισχύει τον πολυτελή του χαρακτήρα.

p1bfhuoqs82d81vdle3l13kk1mlgc_900.jpg

Η Mercedes ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια για το Arrow 460 Grandturismo, πίσω στο 2012, αλλά παρουσιάστηκε μόλις πέρυσι, στο σαλόνι του Monaco. Εκεί πήρε και τις παραγγελίες για τα 10 σκάφη που θα κατασκευαστούν συνολικά, η παράδοση των οποίων θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017. Επιλογή της Mercedes ήταν τα 10 Silver Arrow να πωληθούν σε 10 διαφορετικές χώρες, γεγονός που μόνο σύμφωνους θα βρει τους αγοραστές. Φαντάσου να έχεις ξοδέψει 1,5 εκατομμύρια ευρώ και να έχει το ίδιο σκάφος και ο γείτονάς σου στη μαρίνα. Τραγικό…

p1bfhuoqs7lrj1ctt1i52hq31et25_900.jpg

 

Αυτοκίνητο

Ροή ειδήσεων

Share