Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Γαβαλά Εμμανουέλα σας προσκαλούν στην Παρουσιάση του Βιβλίου της, με τίτλο  « Για Σένα Ακόμα μια ζωή».

26 Νοεμβρίου 2019 14:17
Οι εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Γαβαλά Εμμανουέλα σας προσκαλούν στην Παρουσιάση του Βιβλίου της, με τίτλο  « Για Σένα Ακόμα μια ζωή».

Κλείσε τα μάτια σου και σκέψου. Ποια βήματα σε έφεραν εδώ; Οι αποφάσεις σου; Η μοίρα; Ή μήπως το πεπρωμένο κάποιων πριν από εσένα;

Το Για σένα Ακόμα μια ζωή είναι ένα παραμύθι για ενήλικες όπου όλα τα στοιχεία της πλάσης συμβάλουν στο να γεννηθεί μια ιστορία για τη ζωή και τον έρωτα, για το φως και το σκοτάδι που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Ένας αέναος χορός γεμάτος ανθρώπινες ιστορίες και μέρη που φαντάζουν τόσο μακρινά αλλά και τόσο οικεία, όπως η Πάτρα του 1939, εκεί όπου η Μαίρη και ο Τάσος γνωρίστηκαν. Και όσο ο δικός τους καρμικός έρωτας εξελίσσεται, η μοίρα πλέκει τις ζωές όσων ακολουθούν μετά από εκείνους, συμπαρασύροντάς τους σε τέτοιον βαθμό που πλέον η Μαίρη και ο Τάσος δεν είναι απλώς δύο βασικοί ήρωες, αλλά ο λόγος που έγιναν όλα.

Οι ζωές τους θα προχωρούν παράλληλα, μέσα από πρόσωπα κοντινά και μακρινά. Κι εσένα, αναγνώστη, ο Άνεμος θα σε ταξιδέψει από την κατοχική Ελλάδα ως τα γκρεκάνικα χωριά της νότιας Ιταλίας, η φωτιά θα σε κάψει από την κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα μέχρι τη Φλωρεντία και η πολύβουη Νέα Υόρκη θα σε συνεπάρει με τους γρήγορους ρυθμούς της, ώσπου να έρθει η ώρα που το ταξίδι θα τελειώσει εκεί όπου όλα άρχισαν. Όμως τελειώνει, άραγε; Ή μήπως ο Τάσος και η Μαίρη θα χρειαστούν Ακόμα μια ζωή, προκειμένου να ζήσουν όλα αυτά που δεν πρόλαβαν;

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο χρόνο και στο κόσμο με οδηγό τον καρμικό έρωτα
Για το βιβλίο, εκτός απο την συγγραφέα, θα μιλήσουν : η Παναγιώτα Κοκκινέλη (επιχειρηματίας), ο Κωσταντίνος Κωσταντόπουλος (ομοιοπαθητικός) και η Δρ. Ευαγγελία Μαρκάκη (Διδάσκουσα ΑΠΘ & Επιστημονική Υπεύθυνη Excellentia International).

Η Παρουσία σας θα είναι τιμή μας
Δημοτική Αίθουσα Συνεδριάσεων
Δημαρχείο Γλυφάδας
30/11/2019 ώρα 19:00

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share