Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Το κουτί του Σιλάν»: Η Άλκηστη Χαλικιά παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι της!

Στις 20 Οκτωβρίου στο Βιβλιοπωλείο Booktique

16 Οκτωβρίου 2018 11:39
«Το κουτί του Σιλάν»: Η Άλκηστη Χαλικιά παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι της!

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Booktique, σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Άλκηστης Χαλικιά σε εικονογράφηση της Ντανιέλας Σταματιάδη «Το κουτί του Σιλάν».

Ένα μοναδικό παραμύθι που προσεγγίζει το προσφυγικό, ένα από τα πιο καίρια ζητήματα των ημερών μας με μεγάλη ευαισθησία και τρυφερότητα.

Ελάτε να γνωρίσετε την Άλκηστη Χαλικιά από κοντά και να μάθετε τι έχει καλά φυλαγμένο στο κουτί του ο Σιλάν!

Πληροφορίες
Βιβλιοπωλείο Booktique
Πατριάρχου Ιωακείμ 21, Αθήνα 106 75
Τηλέφωνο: 21 0723 5425

Έγραψαν για το βιβλίο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνικα Κωνσταντινίδου: Η άγρια δολοφονία της 25χρονης αεροσυνοδού! Την στραγγάλισε και πέταξε το κορμί της!

"...Αγάπη για όσα άφησε πίσω του και για όσα θα γνωρίσει στο μέλλον περιέχει σε μεγάλες δόσεις «Το κουτί του Σιλάν» που έγραψε η Άλκηστη Χαλικιά και εικονογράφησε η Ντανιέλα Σταματιάδη. Μια τρυφερή και αισιόδοξη ιστορία για τα αυτονόητα συστατικά της ευτυχίας: τη φιλία και την αποδοχή."
Ελένη Κορόβηλα, Bookpress.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις (16/10) από την Λίτσα Πατέρα: Πονοκέφαλος για 3 ζώδια!

"...Η ιστορία προκαλεί συγκίνηση στον ενήλικο αναγνώστη, ενώ δίνει τη δυνατότητα στον μικρό σε ηλικία ακροατή να έρθει σε επαφή με το θέμα της προσφυγιάς και της μετεγκατάστασης, της προσπάθειας για αρχή μιας νέας ζωής μακριά από τον πόλεμο και το τι μπορεί να αισθάνεται ένα παιδί που έχει βίαια αποκοπεί από το γνώριμό του περιβάλλον και τώρα προσπαθεί να σε ένα νέο."
Ζωή Κοσκινίδου, Κόκκινη Αλεπού

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share