Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα τοπ 5 best seller για να διαβάσετε στην παραλία!

Για τους λάτρεις των βιβλίων!

10 Ιουνίου 2018 09:58
Τα τοπ 5 best seller για να διαβάσετε στην παραλία!

Το Δώρο
ΤΟ ΔΩΡΟ εκτυλίσεται μέσα από μια σειρά καθημερινών ιστοριών, μια σειρά θαυμάτων που συμβαίνουν σε όλους μας. Αυτά που συχνά τα προσπερνάμε.

Διαβάζοντας τη μία ιστορία μετά την άλλη, αργά αλλά σταθερά, θα βυθιστείς στον εσωτερικό σου κόσμο, θα αναμετρηθείς με τις αποφάσεις που έχεις πάρει, με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι, με τον τρόπο με τον οποίο ζεις.

Το παιχνίδι των ψεμάτων

"Best seller των Sunday Times και New York Times"

Τέσσερις φίλες. Μία υπόσχεση. Κάποια κρύβει την αλήθεια. Ξεκίνησε σαν ένα αθώο παιχνίδι. Μόνο εκείνες γνώριζαν τους κανόνες. Αλλά παύει να είναι παιχνίδι όταν κάποιος… πεθαίνει.

Η Άισα, μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, που μένει με τον άντρα της στο Λονδίνο, δέχεται μέσα στη νύχτα ένα μήνυμα «Σε χρειάζομαι» και χωρίς δεύτερη σκέψη φεύγει για το Ριτς. Το ίδιο κάνουν ταυτόχρονα άλλες δύο γυναίκες, η Θία και η Φατίμα. Το μήνυμα έχει στείλει η τέταρτη της παρέας, η Κέιτ, γιατί στο Ριτς έχει μόλις ξεβραστεί από τη θάλασσα ένα ανθρώπινο οστό...

Πριν τους μουσώνες
"Από τη συγγραφέα του #1 Best Seller των Sunday Times Η Νύφη της Κεϋλάνης."

1930, Ινδία.
Μοναδική συντροφιά για την εικοσιοκτάχρονη φωτορεπόρτερ Ελάιζα, μετά τον θάνατο του άντρα της, είναι η φωτογραφική μηχανή της. Όταν η βρετανική κυβέρνηση τη στέλνει σε ένα ινδικό πριγκιπάτο για να φωτογραφίσει τη βασιλική οικογένεια, δέχεται την πρόκληση. Στο παλάτι η Ελάιζα γνωρίζει τον Τζέι, τον όμορφο μελαγχολικό αδελφό του μαχαραγιά.

Σύντομα τον αφυπνίζει, κάνοντάς τον να συνειδητοποιήσει τα βάσανα του λαού του, αλλά κι εκείνος με τη σειρά του τη βοηθάει να αντιληφθεί τις αδικίες της βρετανικής διακυβέρνησης. Και μετά γεννιέται μια αγάπη ενάντια σε τάξεις, φυλές και έθνη...

Σε απόσταση αναπνοής

"Από τη συγγραφέα των 22 εκατομμυρίων πωλήσεων με εκδόσεις σε 30 χώρες. Best seller των New York Times."

Πριν από οκτώ χρόνια, ο αδερφός της Σάρλα Νας σκότωσε τον μεθυσμένο πατέρα τους για να σώσει τη ζωή τους. Δεκατριών χρονών τώρα, η Σάρλα ζει με τον πρώην πράκτορα του FBI Πιρς Κουίνσι και τη σύζυγό του Ρέινι, που της προσφέρουν μια νέα ασφαλή ζωή. Μέχρι που δύο άνθρωποι δολοφονούνται σ’ ένα βενζινάδικο της περιοχής και δράστης φαίνεται να είναι ο αδερφός της.

Όλα δείχνουν ότι ο Τέλλυ Νας έχει στόχο την αδερφή του. Όσο τα θύματα αυξάνονται, είναι φανερό ότι τίποτα και κανένας, δεν θα τον εμποδίσουν να τη βρει...

Και μετά έμεινα μόνος

Στριμωγμένος σε μια ντουλάπα μαζί με τους συμμαθητές του και τη δασκάλα του, ο Ζακ Τέιλορ, μαθητής της πρώτης δημοτικού, ακούει τους πυροβολισμούς που αντηχούν στους διαδρόμους του σχολείου του. Ο απολογισμός θα είναι δεκαεννέα χαμένες ζωές –ανάμεσά τους, και αυτή του μεγαλύτερου αδελφού του Ζακ.

Τις επόμενες μέρες, ενώ η μητέρα του Ζακ ξεκινά μια σταυροφορία εναντίον των γονιών του δράστη, ο Ζακ καταφεύγει στον θεραπευτικό κόσμο των βιβλίων.

 

Βιβλίο

Ροή ειδήσεων

Share