Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υψηλές διακρίσεις της MYTILINEOS για 2η συνεχόμενη χρόνια στα Hellenic Responsible Business Awards 2019

18 Μαρτίου 2019 12:59
Υψηλές διακρίσεις της MYTILINEOS  για 2η συνεχόμενη χρόνια στα  Hellenic Responsible Business Awards 2019

Η MYTILINEOS καταφέρνει να διακρίνεται σταθερά κάθε χρόνο για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης, αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό επίπεδο των δράσεών της και τον άμεσο αντίκτυπό τους στις κοινωνίες στις οποίες και δραστηριοποιείται.

Στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2019, η εταιρεία βραβεύθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, αποσπώντας τρεις διακρίσεις:

  • Βραβείο GOLD για 2η συνεχόμενη χρονιά, στην Ενότητα: “Αριστεία στην Επικοινωνία” - Κατηγορία: “Καλύτερη Ηλεκτρονική Έκδοση”, για την ανανεωμένη ενημερωτική εφαρμογή Integrated Value Creation SCORECARD 2017 που παρουσιάζει τις κατηγορίες των βασικών πόρων (οικονομικών, βιομηχανικών, φυσικών, ανθρώπινων και κοινωνικών) που αξιοποιεί η MYTILINEOS στο πλαίσιο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και πως μέσω του επιχειρηματικού της μοντέλου οι πόροι αυτοί αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και μετασχηματίζονται σε παραγόμενη αξία προσδιορίζοντας τη συμβολή της εταιρείας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
  • Βραβείο BRONZE, 2ο συνεχόμενο βραβείο, στην Ενότητα: “Ιδιωτικές Επιχειρήσεις” - Κατηγορία: Εκπαίδευση/Υποτροφίες για την αποτύπωση, μέσω της διεθνούς μεθοδολογίας Social Return On Investment (SROI), της συνολικής κοινωνικής αξίας του καινοτόμου, πιλοτικού, κοινωνικού προγράμματος "Είμαι Μέσα" για την αντιμετώπιση της σχολικής διαρροής.
  • Βραβείο SILVER στην Ενότητα: “Βιώσιμη Ανάπτυξη” - Κατηγορία: “Εφοδιαστική Αλυσίδα” για την υλοποίηση του θεσμού της Διαβούλευσης της εταιρείας με τους Κοινωνικούς της Εταίρους με θέμα: "Αναπτύσσοντας μια Υπεύθυνη Εφοδιαστική Αλυσίδα". Μία πρωτοβουλία που εγκαινίασε μια σειρά ενεργειών που έχει σχεδιάσει να υλοποιήσει η MYTILINEOS για τη δημιουργία μιας πιο υπεύθυνης εφοδιαστικής αλυσίδας σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, μέχρι το 2025.

Οι εν λόγω διακρίσεις καταδεικνύουν τη συνέπεια και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της MYTILINEOS, αλλά και τις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει με στόχο πάντα την βιώσιμη, αλλά και κοινωνική ανάπτυξη.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε ειδική τελετή στις 21 Φεβρουαρίου 2019, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, στελεχών εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mytilineos.gr | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share