Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού! Που θα χτυπήσει ο "Φοίβος";

Αγριεύει η νέα κακοκαιρία...

24 Ιανουαρίου 2019 17:50
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού! Που θα χτυπήσει ο

Αγριεύει ο καιρός με τον Φοίβο να θέλει να ταλαιπωρήσει πολλές περιοχές...

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ΕΜΥ, σε συνέχεια του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού με Α.Α. 3/2019 που εκδόθηκε την Τρίτη (22-01-2019), εκδίδεται το παρόν έκτακτο δελτίο προς επικαιροποίηση και επισημαίνεται:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν αύριο Παρασκευή (25-01-2019) από τις πρωινές ώρες στην δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και γρήγορα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και από το μεσημέρι θα επεκταθούν στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To συγκλονιστικό μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον χαμό του Θέμου Αναστασιάδη

Το Σάββατο (26-01-2019) τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Β. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν την Παρασκευή (25.01.2019) στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share