Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εγκεφαλικά: Δείτε τι έχετε να πληρώσετε μέχρι το τέλος του 2018!

Βαρύς ο πέλεκυς!

30 Νοεμβρίου 2018 12:04
Εγκεφαλικά: Δείτε τι έχετε να πληρώσετε μέχρι το τέλος του 2018!

Ο Δεκέμβριος αύριο φτάνει και μαζί με αυτόν μπαίνει στην τελική ευθεία και το τελευταίο, μεγάλο κύμα πληρωμών, που θα πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος του 2018.

Ας τα δούμε αναλυτικά: -Σήμερα, Παρασκευή (30/11), λήγει η προθεσμία για την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος, την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και των ρυθμίσεων σε δόσεις, ενώ μέχρι τέλος του έτους, συν όλων των άλλων υποχρεώσεων, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να πληρώσουν και τα τέλη κυκλοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τι συνέβη;

Πιο συγκεκριμένα, οι φορολογούμενοι έχουν να πληρώσουν μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου τα εξής:

-Φόρος εισοδήματος: Στα τέλη Νοεμβρίου πρέπει να καταβληθεί η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος. Συνολικά 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν 1,1 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι από τις φετινές δηλώσεις προκύπτει ότι ένας στους τρεις φορολογούμενους πληρώνει φόρο για τα εισοδήματα που απέκτησε το 2017, ο οποίος κατά μέσον όρο ανέρχεται σε 1.066 ευρώ

. -ΕΝΦΙΑ: Στα τέλη - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου πρέπει να καταβληθούν δύο δόσεις του ΕΝΦΙΑ. -Έμμεσοι φόροι: Έως το τέλος του έτους αναζητούνται εισπράξεις 7 δισ. ευρώ από έμμεσους φόρους για να φτάσουν στα 27,078 δισ. ευρώ από 19,9 που έχουν εισπραχθεί μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επική γκάφα στον ΣΚΑΙ με τον Ηλία Κ(λ)ασιδιάρη!

-Δόση ρύθμισης: Τους κρίσιμους μήνες οι οφειλέτες του Δημοσίου θα πληρώνουν ταυτόχρονα με όλα τα ανωτέρω και τη δόση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Συνολικά μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζεται να καταβληθούν περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ.

-Τέλη κυκλοφορίας: Έως το τέλος Δεκεμβρίου θα πρέπει να εξοφληθούν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019. Το συνολικό ποσό που θα πρέπει οι φορολογούμενοι να εξοφλήσουν για φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας προσεγγίζει τα 7,5 δισ. ευρώ.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share